[Θεσσαλονίκη] Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης 111

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 22/07/2022
Κινηματικά Νέα

Θεσσαλονίκη: σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του υπό κατάληψη κτηρίου που βρίσκεται στον αριθμό 111 της οδού Εγνατία, από τις 6 το πρωί.

 

[10:00] Αυτή την ώρα έχει μπάτσους περιμετρικά και ακριβώς έξω από την κατάληψη 111.Από καθεστωτικά ακούστηκε ότι οι μπάτσοι θα φρουρούν τον χώρο.Έχει καλεστεί συγκέντρωση σαν μια πρώτη απάντηση για την εκκένωση.Κόσμος συγκεντρώνεται στην Καμάρα.

[11:00]

 

Θεσσαλονίκη | Εκκένωση της κατάληψης 111 στην Εγνατία.
Λόγο μετά τις 6 το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζεται η κατάληψη 111, στην περιοχή της Καμάρας. Η κατάληψη λειτουργούσε από τις 17 Μαρτίου 2015. Η αστυνομία κατέσχεσε ο,τι βρήκε μέσα στον χώρο ενώ τη στιγμή της εισβολής δε βρισκόταν κάποιο άτομο εντός του. Αλγεινή εντύπωση προκαλούν για ακόμη μια φορά τα καθεστωτικά τοπικά ΜΜΕ που λειτουργώντας σαν ανεπίσημο και ακραίο γραφείο τύπου της αστυνομίας παραπληροφορούν με πηχαίους τίτλους πως δήθεν βρέθηκαν μαχαίρια εντός της κατάληψης, εννοώντας ένα κουζινομάχαιρο που βρέθηκε στο παρκάκι δίπλα από το κτίριο. Αυτή τη στιγμή το κτίριο φρουρείται από διμοιρία των ΜΑΤ ενώ στην Καμάρα έχει συγκεντρωθεί αλληλέγγυος κόσμος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *