[Σινιάλο] Προς τα 12α γενέθλια, τα ρολά ανέβηκαν…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 11/05/2022
Εκδηλώσεις & ΔράσειςΤοπικά Νέα

Η κατάληψη Σινιάλο ετοιμάζεται για τα 12α γενέθλια. Από τον Μάη του 2010 που ταυτίστηκε με την «είσοδο στην κρίση» της ελληνικής κοινωνίας μέχρι τον Μάη του 2022 που ταυτίζεται με την «έξοδο από την πανδημία» μεσολάβησαν 12 ολόκληρα χρόνια γεμάτα με σημαντικά κοινωνικά γεγονότα. Ανέχεια και κοινωνική παρακμή, κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες, κοινωνικός έλεγχος και κρατική καταστολή. «Ελπίδες» και «προδοσίες», μικρές νίκες και μεγάλες, δυστυχώς, ήττες.

Στεκόμαστε όρθιες και δυνατοί στην καρδιά μιας άνοιξης που πασχίζει να εμπνεύσει μεγάλες προσδοκίες σε μια μουδιασμένη κοινωνική συνείδηση. Το 2018 η κατάληψή μας δέχτηκε μια εμπρηστική επίθεση από φασιστοειδή με αποτέλεσμα υλικές ζημιές. Το 2019 το κράτος συμπλήρωσε το σαμποτάζ ενάντια στην κατάληψη κόβοντας την ηλεκτροδότηση, ξεθεμελιώνοντας μέχρι και υπόγειες εγκαταστάσεις. Εν τω μεταξύ, οι ζημιές διορθώθηκαν, έχουμε αυτόνομη ηλεκτροδότηση, τα κατεστραμμένα ρολά ανέβηκαν και η άνοιξη πλημμύρισε την μικρή μας κατάληψη.

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή των γενεθλίων μας στέλνοντας σινιάλα συντροφικότητας, ρήξης και αλληλεγγύης  όπου κατοικοεδρεύει το μεγάλο πνεύμα της ανατρεπτικής συμπερίληψης, της επαναστατικής ευγένειας και μεγαλοψυχίας, όπου υπάρχει χώρος και δεκτικότητα στις συνειδήσεις.

Τα λέμε από κοντά σε λίγες μέρες!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *