[Σινιάλο] Όχι στην συγκάλυψη της κρατικής δολοφονίας του Β. Μάγγου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 10/03/2023
Εκδηλώσεις & Δράσεις

Στο πλαίσιο πανελλαδικής μέρας κινήσεων αλληλεγγύης σε σχέση με την υπόθεση του Βασίλειου Μάγγου αφισοκολλήσαμε την περιοχή γύρω από τα ΚΤΕΛ Βόλου στην Αθήνα.

Λίγο μετά την κρατική δολοφονία του Β. Μάγγου το υπουργείο Προ.Πο. δήλωσε: «Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος 26 χρονών στο Βόλο. Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία. Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι. Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί. Ας αφήσουμε τη μνήμη του παιδιού στην ησυχία του και τους οικείους του στην θλίψη τους».

Στις μέρες που έχει γίνει πλέον πασιφανής η κρατική υποκρισία και μάλιστα, μετά από τα Τέμπη, με βαρύ φόρο αίματος από τις υποτελείς τάξεις, έρχεται ένα ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη όταν βλέπουμε ότι το κράτος ήθελε τότε και, όπως ακριβώς και σήμερα, να αφήσουμε στην ησυχία της τη μνήμη του παιδιού (!) και τους οικείους του στην θλίψη τους (!!) Το κράτος δολοφονεί και  η αστυνομία του απαιτεί πένθος, θλίψη και ησυχία… Η οργή είναι απαγορευμένη, η κοινωνική δικαιοσύνη αποκλεισμένη και οι υπήκοοι ανήμποροι μπροστά στη δολοφονικότητα του κράτους και των αφεντικών. Αμ δε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *