Παίζοντας κρίκετ με την ρατσιστική βλακεία

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 22/12/2021
Τοπικά Νέα

O Δήμος Αιγάλεω παραχωρεί το γήπεδο της περιοχής 25 και 26 Δεκέμβρη για το τουρνουά κρίκετ της πακιστανικής κοινότητας. Φυσικά,  πρόκειται για τον δήμαρχο Γκίκα, δεξιότατη περσόνα με προμετωπίδα το “πατρίς, θρησκεία οικογένεια”, ο οποίος απλώς συμφωνεί κι αυτός να παραχωρηθεί το γήπεδο σε “πολίτες που φορολογούνται, πληρώνουν δημοτικά τέλη και είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους” και ως εκ τούτου δικαιούνται να χρησιμοποιούν ένα δημοτικό χώρο για ό,τι εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Όπως και κάθε άλλος “πολίτης” αυτής της πόλης. Παρόλα αυτά, τα φασιστόμουτρα της πόλης αλλά και πολλά ανά την επικράτεια λοιδορούν ακόμη και την ακροδεξιά αυτή δημοτική αρχή για την αυτονόητη υποχρέωσή της να παραχωρήσει το γήπεδο. Έχοντας υπόψη ότι οι Πακιστανοί αναπαράγουν ένα αποικιοκρατικό άθλημα, που έφεραν οι Βρετανοί στην περιοχή, κι όχι κάποιο δικό τους μωαμεθανικό έθιμο, κατανοεί κανείς την γενικευμένη ηλιθιότητα και την βλακώδη αμάθεια των φασιστοειδών όταν διαβάζει στα σόσιαλ μήντια: “Γαμώ όλο το δημοτικό συμβούλιο του Αιγάλεω, το Πακιστάν και τον πούστη τον Μωάμεθ“… Μάλιστα. Παρότι πρόκειται για βοθρολύματα έχει μια κάποια σημασία η διαρκής τους απόπειρα να τραβάνε προς τα δεξιά ακόμη και την ακροδεξιά τους αντιπροσώπευση. Κάνουν πολλή φασαρία ακόμη και για το τίποτα προκειμένου να δίνουν νόημα στον σιχαμερό τους μισανθρωπισμό και την ρατσιστική τους θρασυδειλία.

Σχόλια Ανάρτησης

  • Σωστή η ενημέρωση για το ποιόν των ρατσιστικών καθαρμάτων.
    Δεν καταλαβαίνω ωστόσο ποιο είναι το πρόβλημα με το τουρνουά κρίκετ και γιατί πρέπει να αναλυθεί η επιχειρηματολογία βάση της οποίας παραχωρήθηκε ο χώρος. Ευτυχώς να λέμε “μη το πείτε ούτε του παπά” που λέει και η παροιμία.
    Καλημέρα και καλή χρονιά

    • Έχει χαθεί η κριτική ικανότητα των ανθρώπων μέσα στους τόνους αντιδραστικής βλακείας που εκπέμπονται από κάθε είδους ΜΜΕ. Δυστυχώς, πρέπει να διατυπώνονται ακόμη και τα λογικά αυτονόητα. Καλή χρονιά και σε σένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *