[Κερατσίνι] H TRASH TV ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ Συγκέντρωση 2/12

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 28/11/2023
Υλικό άλλων ομάδων

Η TRASH TV ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Χειραγώγηση, εκμετάλλευση, εξευτελισμοί και κακοποίηση ανθρώπων με ιδιαιτερότητες ή ειδικές ανάγκες, σε απευθείας διαδικτυακή προβολή τους, από κανάλι στο youtube, σε στούντιο στην Αμφιάλη, στο Κερατσίνι, στην οδό Παύλου Φύσσα 78.

Σκουπιδότοπος: Παύλου Φύσσα 78, Αμφιάλη. Οικιακός χώρος διαμορφωμένος σε στούντιο του καναλιού στο youtube leuteris TV, του Λευτέρη Κουτουλάκη. Aπευθείας μετάδοση (livestreaming) “αστείων” εκπομπών, με εξυβρίσεις, ξυλοδαρμούς, ρατσιστική και σεξιστική υποτίμηση, τραυματισμούς από συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και εξώθηση σε σεξουαλικές πράξεις των συμμετεχόντων, τις οποίες οι σκουπιδοφάγοι τηλεθεατές καλούνταν να παρακολουθήσουν σε discord ομάδα με πληρωμή (donates).

Σκουπίδια: Λευτέρης Κουτουλάκης, κάτοχος του διαμερίσματος και του καναλιού, παρουσιαστής της εκπομπής, εισπράκτορας των χορηγιών (donates), σχετιζόμενος στο παρελθόν με την χρυσή αυγή στη Νίκαια.
Διονύσης Δέλακας, το δεξί χέρι του Κουτουλάκη, βοηθός και χρηματοδότης του σκουπιδότοπου και διαχειριστής του εσωτερικού discordserver, που έβαζαν τα άτομα να κάνουν σεξ με πληρωμή.
Μιχάλης Ζάννης, γνωστός ως “Hayate” ή “αρχηγός”, με κανάλι στο youtube και στούντιο στο Αιγάλεω, ο πρώτος διδάξας και πρότυπο όλης αυτής της σαπίλας.

Σκουπιδοφάγοι: Όλοι εκείνοι οι αδηφάγοι κανίβαλοι τηλεθεατές που κατανάλωναν τον εξευτελισμό μαζί με τις ακόμα πιο άθλιες περιπτώσεις εκείνων που πλήρωναν donates για να έχουν πρόσβαση στη μετάδοση της σεξουαλικής και όχι μόνο κακοποίησης.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Παραμένουμε συνειδητά απροσάρμοστες και εχθροί της αθλιότητας
ενός πολιτισμού χωματερή, των σκουπιδιών-προαγωγών του
και των αδηφάγων κανίβαλων θεατών-καταναλωτών του

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Σάββατο 2/12

12.00, Πλ. Νίκης – οδός Παύλου Φύσσα

https://www.google.com/maps/place/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B9/@37.9706201,23.6218489,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x8c123f63427f7f3f?sa=X&ved=2ahUKEwi06JTfwuaCAxUVhP0HHSwTAIcQ_BJ6BAgxEAA

Barrio Negro

πρωτοβουλία αντίσταση, αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης
από Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Νίκαια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *