[ΠAΔΑ Αιγάλεω] Αντιεξουσιαστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο “σωλήνας”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 30/05/2024
Τοπικά Νέα

Στα πλαίσια των φοιτητικών καταλήψεων που έγιναν και την καταστολή αυτών, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τον δικό μας χώρο ανοίγοντας ξανά το αντιεξουσιαστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο σωλήνας.

Επιθυμούμε να παρέμβουμε στο χώρο του Πανεπιστημίου και να βάλουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά. Δεν συμπαθούμε τις παρατάξεις , το κράτος , τους φασίστες , τους σεξιστές, τους ρατσιστές, τα αφεντικά και όσους (μας) εξουσιάζουν. Παράλληλα, προσπαθούμε να βρούμε τους δικούς μας τρόπους για να λειτουργούμε οριζόντια και συντροφικά μεταξύ μας.

Για τον λόγο αυτό, ο σωλήνας λειτουργεί με κουτί ελεύθερης οικονομικής συνεισφοράς και με τη δικιά του διαχειριστική συνέλευση. Υπάρχουν διαφορά υλικά όπως καφές και τσάι που μπορεί να φτιάξει το καθένα ό,τι θέλει, ενώ μέσω της αλληλεπίδρασης και τις ανάγκες θα αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός και οι λειτουργίες του. Επίσης, κατόπιν ανακοίνωσης θα πραγματοποιούνται και θεματικά καφενεία, αν θες φέρε και τις δίκες σου ιδέες. Τέλος, υπάρχει πίνακας αντιπληροφόρησης που ανακοινώνονται εξελίξεις.

Όλα είναι δικά μας γιατί όλα είναι κλεμμένα

Ελάτε να γνωριστούμε να μοιραστούμε προβληματισμούς , ανησυχίες και χαρές.

Σας περιμένουμε

πα.δα 2, πανεπιστημιούπολη αρχαίου ελαιώνα, κτήριο α (πέτρου ράλλη και θηβών)

Αντιεξουσιαστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο σωλήνας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *