Πόλεμο στον πόλεμο

[Αιγάλεω] Πόλεμο στον πόλεμο

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 05/03/2022
Εκδηλώσεις & ΔράσειςΤοπικά Νέα

Τα γεγονότα στην Ουκρανία επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά ότι η εξουσία ισοπεδώνει και εξολοθρεύει για να εδραιώσει τα συμφέροντά της. Ένα παιχνίδι κερδοφορίας βασισμένο στην ρητορική του εθνικισμού, με μόνιμα θύματα τις υποτελείς τάξεις, όσες και όσους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Για τους καταπιεσμένους όλου του κόσμου υπάρχει μόνο ένας πόλεμος και αυτός είναι ταξικός και κοινωνικός.

Ο απολυταρχισμός του ρωσικού κράτους προφασίζεται την ανάγκη για αντιμετώπιση του φασισμού στην Ουκρανία. Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση που πριμοδοτούν όλους τους νεοναζιστικούς θύλακες της Ουκρανίας από τα γεγονότα του Μαϊντάν, ενώ ταυτόχρονα εδραίωσαν μια κυβέρνηση μαριονετών, παράγουν μόνο θάνατο και εξαθλιωμένους ανθρώπους έναντι των συμφερόντων τους, συνεχίζοντας τη λειτουργία της πολεμικής μηχανής των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν θέλουμε να πολεμάμε για τα συμφέροντα των καταπιεστών, για κράτη και σύνορα, χαραγμένες πληγές στο σώμα του πλανήτη . Πολεμάμε μόνο για ότι μας ενώνει, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπιεσμένες.

Πόλεμο στον πόλεμο

Ιερά Οδός και Θηβών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *