16/7 κοντά στην Μαριλένα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 15/07/2021
Κινηματικά Νέα
Στις 25 Νοεμβρίου του 2020 η Marilena δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από τον Χρήστο Β επειδή “Τον ενόχλησε η ηλεκτρική σκούπα και η μουσική στις 12 το πρωί.” Της έκοψε τα καλώδια του ρεύματος του σπιτιού της, και όταν εκείνη κατέβηκε να κοιτάξει τι έγινε, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς τσακωμό να έχει προηγηθεί, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπάει. Όχι ότι ένας τσακωμός θα δικαιολογούσε τη βία, αλλά όταν η βία σε βρίσκει ύπουλα, ανύποπτα και ανεξήγητα, σε κάνει πάντα να σκέφτεσαι τι άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί, ή τι άλλο μπορεί να σου συμβεί με τον ίδιο ανεξήγητο τρόπο, προκειμένου να εκτονώσει κάποιος νταής τη ματσίλα του.
Φυσικά δεν παραδέχτηκε ποτέ την πράξη του. Αντιθέτως ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι εκείνη τον έβρισε, του επιτέθηκε, και μάλιστα τα χτυπήματα (είπε) τα έκανε η ίδια καθώς άρχισε να βαράει μπουνιές το πρόσωπο της! Αφέθηκε ελεύθερος και από τότε ο γιος του Δημήτριος Β, απειλεί την Μαριλένα και την μητέρα της να αποσύρουν και τη μήνυση που έχουν κάνει.
Αύριο, Παρασκευή 16/7 εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει ζητήσει εδώ και αρκετούς μήνες η ίδια, προκειμένου να μην την πλησιάζουν. Στην Ευελπίδων, στο Κτήριο 5 στις 10.00. Η Μαριλένα δεν θα μείνει μόνη της απέναντι τους. Θα είμαστε όλες εκεί για να κοιτάζουμε, όπως λέει κι εκείνη, με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια.
@Αννούλα Χιονιά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *