Όλα για το χατήρι του εθνικού κορμού…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 29/12/2013
VideosΣχολιασμοί

Kαταρχήν ανακαλύπτεις ένα βίντεο με τον Κώστα Πλεύρη στην ιστοσελίδα rednotebook, μια ιστοσελίδα που αποτελεί “δεξαμενή σκέψης” του Σύριζα. Στο βίντεο αυτό στο οποίο η ιστοσελίδα στηλιτεύει  το γνωστό για τον πολιτικό του τυχωδιοκτισμό φασιστοειδές… που τώρα είναι σύμβουλος του Άδωνι στο υπουργείο υγείας…φαίνεται ο φασίστας υιός Πλεύρης να ξεδιπλώνει τις ρατσιστικές του αντιλήψεις σε ένα… εθνοπατριωτικό κοινό που πλειοδοτεί σε δολοφονικά και μισανθρωπικά ένστικτα. Η απεχθής αυτή πλειοδοσία  γίνεται με σημείο αναφοράς τη… σωτηρία του Έθνους.

Στη συνέχεια, διαβάζεις στην ιστοσελίδα iksra, που εκφράζει μια αριστερή τάση στον Σύριζα, ένα άρθρο του Απ Αποστολόπουλου  με κατακλείδα την παράγραφο:

“Τρεις είναι οι μεγάλες αδυναμίες της Αριστεράς ιδίως στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ: Όταν δεν έχει ξεχάσει εντελώς την πάλη των τάξεων τυφλώνεται από τη λάμψη της. Δεν βλέπει ότι, ανάλογα με τη συγκυρία, αστοί και προλετάριοι μπορεί να αναβάλλουν τη θεμελιώδη σύγκρουσή τους ενώπιον ισχυρότερου αντίπαλου. Αρνείται να καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία του Έθνους επειδή η επίθεση των κυρίαρχων ελίτ δεν στρέφεται σε μια πληθυσμιακή κατηγορία, των προλετάριων, αλλά επιδιώκει την υποδούλωση ή τη διάλυση του ίδιου του Έθνους.”

Ποτέ τα πράγματα δεν ήταν περισσότερο ξεκάθαρα. Και αν σκεφτεί κανείς ότι το άρθρο εγκαλεί στην ουσία μεταξύ άλλων και το ΚΚΕ… το οποίο διατηρεί πάντα την σωτηρία της πατρίδας σε πρώτο πλάνο, με ιδεολογικό σημείο αναφοράς και κορυφαίο ιστορικό τεκμήριο την πρόκριση του εθνικού έναντι του ταξικού την περίοδο του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ… τότε δεν μένει παρά να αποδεχτούμε για μια ακόμη φορά ότι η Αριστερά όχι μόνο δεν αποτελεί απλώς την ουρά του ελληνικού μικροαστισμού αλλά είναι μέρος του κύριου κορμού του…Του εθνικού κορμού. Αυτού του πάντα επιθυμητού κορμού από τους ψηφολάγνους κάθε ιδεολογικής καταβολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *