Το “δράμα” του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 15/12/2012
Κινηματικά Νέα

Μέγας απατεών ο Λαυρέντης, τίποτε ιδιαίτερο και ξεχωριστό, σάρκα από τη σάρκα των υπολοίπων φυσικών φορέων της τάξης του. Περίπου 20.000 άτομα είναι η αστική τάξη στην Ελλάδα… συν γυναιξί και τέκνοις φτάνουν δε φτάνουν τις 100.000. Όσοι από αυτούς δεν τζογάρουν λοιπόν στον ελληνικό καπιταλισμό, όπως ο Λαυρέντης, έχουν βγάλει τα λεφτά τους οι άνθρωποι σε τράπεζες του εξωτερικού… όοοοοχι για να τα κρύψουν αλλά για να μην τα… χάσουν. Και όοοοολοι αυτοί μαζί παρακολουθούν εναγωνίως το δράμα της τάξης τους.

Ο Λαυρέντης διώκεται λόγω “κινήσεων εντυπωσιασμού” από τις διωκτικές αρχές όπως ισχυρίζονται οι συνήγοροί του με την κατηγορία -εν μέσω άλλων βαριών κακουργημάτων-  της σύστασης εγκληματικής συμμορίας. Επίσης:

Δεκαέξι άτομα και συγκεκριμένα δύο λιμενικοί, δύο αστυνομικοί και δώδεκα ιδιώτες, συνελήφθησαν μαζί με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο σπίτι του, με την κατηγορία ότι του παρείχαν προστασία.

Οι 16 βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, χωρίς άδεια.

Οι λιμενικοί, είναι δύο 32χρονοι βατραχάνθρωποι που υπηρετούν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι αστυνομικοί είναι ένας υπαστυνόμος ηλικίας 50 ετών, που υπηρετεί στα ΜΑΤ και ένας αρχιφύλακας 45 ετών, ο οποίος υπηρετεί στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.


Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν όσα βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου έγινε έρευνα.

Βρέθηκαν λοιπόν και κατασχέθηκαν:
630.000 ευρώ, μέσα σε χαρτόκουτα
400 λίρες
Μεγάλος αριθμός επωνύμων κοσμημάτων, μεγάλης χρηματικής αξίας
Πολλά λάπτοπ και σταθεροί υπολογιστές

Επίσης, από μια πρώτη έρευνα βρέθηκε μεγάλος αριθμός τραπεζικών λογαριασμών σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπως στην Ελβετία, στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη, στο Χονγκ Κονγκ και αλλού.

Μετά λοιπόν την σύλληψη ο Λαυρέντης εμφάνισε καρδιακό πρόβλημα και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Στον Ευαγγελισμό διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στην καρδιά του οφείλεται στο “στρες από τη σύλληψη” και μεταφέρθηκε στο Δαφνί. Κι αν αποδειχτεί ότι το στρές όντως το προκαλεί η σύλληψή του… ας τον αφήσουν ελεύθερο.Ακριβώς όπως θα γινόταν με κάθε διωκόμενο φτωχοδιάβολο αυτής της καταραμένης χώρας…

Γιατί όμως να πάει ο “κακομοίρης” ο Λαυρέντης στον Κορυδαλλό; Εκεί οι 9 στους 10 είναι πάμφτωχοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος όπως θεωρεί ο Λαυρέντης να αποτελεί αυτός τον 1 μαλάκα πλούσιο που θα κλειδώνει την ποσόστωση.

Σε αυτή την κατάσταση όλοι έχουν “δίκιο”. Και οι συνήγοροι με τις κινήσεις εντυπωσιασμού των διωκτικών αρχών και ο διωκόμενος με τις ασκήσεις αποφυγής και οι διώκτες με τα παιχνίδια ξεπλύματος πολιτικής υπεραξίας. Όλη η Δημοκρατία στο πόδι. Οι μόνοι που έχουν πάντα άδικο είναι οι φτωχοδιάβολοι.Σε αυτό το “δράμα της αστικής τάξης” δεν κάνουν ούτε για κομπάρσοι…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *