Τα διλήμματα ενός νεκρού κόσμου…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 28/06/2011
Κινηματικά ΝέαΣχολιασμοί

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Υπάρχει μπροστά μας μια σημαντική μάχη η οποία, ξέχωρα του αν θα κερδιθεί ή όχι, πρέπει να δοθεί. Από μεριάς μας, δεν πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις των επόμενων 48 ωρών, θετικές ή μη, μπορούν να καθορίσουν σε νομοτελειακό βαθμό την έκβαση του συνολικότερου αγώνα για την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση. Κάθε μάχη έχει τη δική της αυταξία μέσα στον διαρκή αγώνα των καταπιεσμένων, δίχως όμως να τον επικαθορίζει. Άλλωστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το επίδικο των επόμενων ωρών (Μεσοπρόθεσμο) αποτελεί μονάχα ένα κομμάτι της αδιάκοπης επιθετικότητας και λεηλασίας των ζωών μας από την Κυριαρχία.

Όλοι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες. Η αυριανή και μεθαυριανή μάχη θα πρέπει να μας βρει σωστά στημένους απέναντι σε όσα ακολουθήσουν αυτής. Η Δημοκρατία θέτει τα διλήμματά της: «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς». Για εμάς, το διακύβευμα το θέτει ο ίδιος ο αγώνας για τη ζωή: ή θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτόν τον κόσμο ή θα τελειώνουμε μια και καλή μαζί του. Κι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Πάγκαλου περί τανκς και του Μητσοτάκη («η βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή ακόμη και με νεκρούς διαδηλωτές»), αυτός ο κόσμος δεν έχει τίποτα άλλο να μας υποσχεθεί εκτός από ανέχεια και θάνατο.

Διαρκές ανοιχτό ραντεβού στους δρόμους!
Σήμερα, αύριο και κάθε μέρα…

Σχόλια Ανάρτησης

  • Εξω απτα σπίτια σας μ’άσπρες κουκούλες θα μας δείτε
    πυρσούς και κοκκινα τσεκούρια θα κρατάμε
    Τα μαγαζια μας αλήτες , τα σπίτια μας προδότες

  • τοσο ηλιθιος λοιπον που και το kkk που επικαλεισαι αγνοεις… ολοκληρωσε τις φρουδικα σου ανικανοποιητα στα videogames κι ασε την πραγματικοτητα για αυτους που την αλλαζουν…ποταπο απολιθωμα του παλιου κοσμου…αληθεια κι ο κολοκοτρωνης ασπρη κουκουλα φορουσε?

  • τα κονσερβοκουτια δεν σκουριασαν σκουλικι,θα ρθει
    η ωρα σας

  • φιλος των καταληψεων εχθρος των μαλακηδων says:

    …”τα μαγαζια μας …” λεει ο κκc μηπως εθιγει προσφατα το μαγαζι του?που το φυλαει η τοπικη χ.α.(ζοι)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *