Σταματώντας τα ψυχοφάρμακα…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 27/10/2014
Free Project

Ένα ενδιαφέρον βίντεο για την διακοπή λήψης ψυχοφαρμάκων από χρόνιους και μη χρήστες. Οι σχέσεις με τον κοινωνικό περίγυρο, η υπόθεση της συνταγογράφησης, τα στερητικά σύνδρομα, η διαχείριση της διακοπής των φαρμάκων, η υπόθεση του ύπνου. Σοβαρά διακυβεύματα για “ψυχικά ασθενείς” από μια ομάδα “ψυχικά ασθενών” αλλά και “ψυχικών συμβούλων” που συναντήθηκε στην πολιτεία Ουάσιγκτον των ΗΠΑ το 2013 για να ανταλλάξει εμπειρίες γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση. Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι “η ελευθερία είναι θεραπευτική”.

Σχόλια Ανάρτησης

  • ..εχονταs πιει με τιs χουφτεs τα ψυχοφαρμακα οφειλω να πω οτι οντωs το μονο που χρειαζεται ο καθεναs μαs ειναι η ελευθερια και η κατανοηση απο τον περιγυρο του…υπαρχουν <> ψυχιατροι που οταν τουs ξεκαθαρισειs οτι δεν γουσταρειs να γινειs <> σε βοηθουν.. ευτυχωs…

  • …την πρωτη φορα που νοσησα εγινε λαθοs διαγνωση..σχιζοφρενεια, δινονταs μου τα λαθοs φαρμακα το αποτελεσμα ηταν για γελια και για κλαματα..οταν με ανελαβε ο σωστοs ανθρωποs,καταλαβε οτι εχω μανιοκαταθλιψη, εχει καταργηθει πλεον αυτη η ορολογια, τωρα λεγεται διπολικη διαταραχη.. 16 χρονια τωρα ποναω ψυχικα και πιστεψτε με, ο ψυχικοs πονοs δεν συγκρινεται με τον σωματικο.Εχει τυχει πολλεs φορεs να χτυπησω και δεν εχω βγαλει αχνα.Ομωs υπαρχουν εναλακτικεs φασειs που μπορουν να σε γλυτωσουν απο τα κοκτειλ..αρκει να την ψαξειs και να το θελειs..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *