Λίγα λόγια για το τροχαίο Ιεράς οδού και Κηφισού

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 13/11/2020
Τοπικά Νέα

“Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου έγινε ένα σοβαρό ατύχημα στον Κηφισό, στο ύψος της Ιεράς Οδού. Δύο πανηλίθιοι ,ο ένας με Porshe Kayen και ο άλλος με Audi Jeep έκαναν κόντρες μεταξύ τους, επικίνδυνους ελιγμούς και σφήνες με αποτέλεσμα να προκαλέσουν το τρακάρισμα δύο άλλων αυτοκινήτων, ενός Smart και ενός Renault το οποίο και τούμπαρε . Ο οδηγός της Porshe μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί , εξαφανίστηκε. Η κοπέλα που οδηγούσε το Renault καταφερε με την βοήθεια κάποιων άλλων οδηγών να βγει απ το τουμπαρισμένο αμάξι και να κάτσει στην άκρη του δρόμου ,σοκαρισμένη και μέσα στα αίματα. Λίγο πιο πέρα ο οδηγός του Audi μονολογούσε : ”Φταίω αλλα θα τα βρουν οι ασφαλιστικές”.

Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να μην έχει γυρίσει ποτέ σπίτι της επειδή δύο πανηλίθιοι ήθελαν να εκπληρώσουν την ματαιοδοξία τους. Στον δρόμο , είτε οδηγείς ένα πανάκριβο γρήγορο αυτικίνητο είτε ένα φθηνό μηχανικά βελτιωμένο , μια σαπισμένη νοοτροπία και μισή λάθος κίνηση είναι υπέραρκετή για να μην γυρίσει κάποιος σπίτι του. Αν νομίζεις ότι είσαι άτρωτος,δυνατός και ο καλύτερος, το πιθανότερο είναι να μην είσαι και αν νομίζεις οτι έχεις τον έλεγχο , πιθανότατα δεν τον έχεις. Δεν είσαι ο Σουμάχερ και ούτε είσαι κάτι παραπάνω από τους άλλους. Στον δρόμο είσαι το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους.Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο γιός του Mr.Jumbo έστειλε στον τάφο μια γυναίκα και ένα παιδί για τον ίδιο ακριβώς ”λόγο” που οι δύο παραπάνω ,την είδαν ”Σουμάχερ του Κηφισσού”.

Πριν μερικά χρόνια στην Λ,Κηφησίας ένα παιδί 18 χρονών με ένα ”βελτιωμένο” αυτοκίνητο ,στις 4 η ώρα το πρωί πέθανε ακαριαία όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και με τερματισμένο κοντέρ καρφώθηκε στο απέναντι κτίριο.

Η μητέρα της μητέρας μου τον Μαιο του 1992 που εγώ ήμουν 11 χρονών, έγινε κομμάτια στην Λ.Κύμης και δεν μπόρεσε να δει εμένα και την αδερφή μου να μεγαλώνουμε επειδή ένας μαλάκας από την Καλογρέζα με μια μηχανή 1000cc , χωρίς δίπλωμα και άδεια ήθελε να δει πως είναι να πηγαίνεις με 180 χιλιόμετρα. Μπορώ να αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις ατυχημάτων που έχω δει με τα μάτια μου, πολλά απ αυτά θανατηφόρα. Ένα από αυτά έγινε η αιτία να πάψω να οδηγώ σαν μαλάκας όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς. Δεν θέλει πολύ μυαλό ούτε είναι καμιά επιστήμη. Είναι πολύ απλό. Είναι μόνο μια απόφαση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.”

panos Flow Panos, fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *