Παρέμβαση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 05/02/2011
Εκδηλώσεις & ΔράσειςΤοπικά Νέα

Από τις 5 έως τις 6 χτες το απόγευμα μοιράσαμε 1000 κείμενα, ακυρώσαμε δεκάδες ακυρωτικά μηχανήματα και στείλαμε το μήνυμα κι εμείς από τη μεριά μας -μαζί με εκατοντάδες άλλους ανά την επικράτεια- ότι δεν πρόκειται να γίνουμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι αυτού του Συστήματος. Η παρέμβαση έγινε ευπρόσδεκτη από επιβάτες και εργαζόμενους πλην των απειροελάχιστων εκείνων περιπτώσεων που δικαιολογούνται από τα αντίστοιχα μεγέθη της κοινωνικής παθολογίας.

Η υπόθεση των δημόσιων και  ελεύθερων μετακινήσεων στην πόλη είναι ανοιχτή ως διακύβευμα, η αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ που υπερασπίζονται τον κοινωνικό τους χαρακτήρα  είναι δεδομένη, η άποψή μας ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί ένα βασικό προπύργιο, ως ανάχωμα για την κυριαρχική επίθεση στην καθημερινή μας ζωή, είναι αδιαφιλονίκητη.

Σας καλούμε αύριο στις 7μμ στηνεκδήλωση που διοργανώνουμε στο Σινιάλο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την απεργία από  εργαζόμενους στα ΜΜΜ. Θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια συλλογική πολιτική υποδομή για έναν συντονισμό δράσεων αλληλεγγύης.

Ραντεβού λοιπόν στο Σινιάλο αύριο Κυριακή στις 7μμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *