Πανό στην Π. Ράλλη για τον Errol

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 10/12/2020
Τοπικά Νέα

Πανό που αναρτήθηκε στην Πέτρου Ράλλη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ERROL

ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

αναρχικές-αναρχικοί

Μια 1η ενημέρωση σε σχέση με την απέλαση του συντρόφου ERROL

Σήμερα του επιδόθηκε η απόφαση απέλασης από την διοίκηση της Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με την απόφαση δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για 7 χρόνια επειδή θεωρείται επικίνδυνος για την δημοσία τάξη.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ:

Ενώ καμιά απόφαση εις βάρος του δεν εκκρεμεί, προσπαθούν να βαρύνουν τον φάκελο του.Έτσι, επιχειρούν να αιτιολογήσουν την απόφαση τους, μεταξύ άλλων, πάνω σε κατηγορίες που έχουν παραγραφεί, υποθέσεις για τις οποίες δεν έχει δικαστεί και άλλες που έχουν ήδη μπει στο αρχείο.

Φυσικά μια από τις υποθέσεις που αναγραφούν και στην οποία εστιάζουν είναι για διασπορά του COVID19, στην στημένη δικογραφία με τις μαζικές συλλήψεις τις 6 Δεκέμβρη υπονοώντας τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία.Σε κάθε περίπτωση, δεν εκκρεμεί καμιά εις βάρος του απόφαση.

Στην απόφαση της Πέτρου Ράλλη αναγράφεται και ακόμα μία απόφαση απέλασης από την Κρατική Ασφάλεια, η οποία έχει προηγηθεί χωρίς να του έχει κοινοποιηθεί ποτέ. Η απόφαση αυτή ζητήθηκε από το δικηγόρο και δεν του την δώσανε με διάφορες προφάσεις, άλλα αναμένεται ναν την έχει τις επόμενες ήμερες αφού κατέθεσε γραπτή αίτηση.

Μάλλον μιλάμε για δύο αποφάσεις απέλασης που η μία επικαλύπτει την άλλη. Επόμενο βήμα είναι η προσφυγή κατά της απόφασης ώστε να αρθεί η κράτηση και μετά η προσφυγή στο διοικητικό δικαστήριο ενάντια στην απόφαση της απέλασης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΟΛ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ

indymedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *