Ο ρατσισμός κυβερνά…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 28/05/2013
Αναλύσεις & Θέσεις

Το θέμα των ημερών είναι το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ένα νομοσχέδιο που δεν το έχει δει ακόμη κανένας…

Παρόλαυτά,

– η ΝΔ δεν θέλει καν να εμφανιστεί αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή. Προφανώς και κοιτάζει προς την ακροδεξιά με μια συντονισμένη μηντιακή υπερπροβολή των εγκλημάτων από αλλοδαπούς (…όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια). Το ρατσιστικό κλίμα συντηρείται προσφέροντας την απαραίτητη συνοχή στον δεξιό εθνικό κορμό παρά τους καβγάδες για το πάπλωμα μεταξύ των επίδοξων διαχειριστών του.

– το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γαντζώνεται από τις θεσμικό κύρος των «ευρωπαϊκών θεσμών» κάνοντας ασκήσεις προοδευτικής δημοκρατίας σε μια προσπάθεια να μείνει στον εκλογικό αφρό ως φερέγγυος ιμάντας μεταβίβασης των επιταγών της Ε.Ε. Όλο και κάποιο «αξιωματικό» κόμμα θα χτυπήσει κάνοντας τις εκτεταμένες κωλοτούμπες στις ασκήσεις εδάφους του προεκλογικού στίβου. Η σοσιαλδημοκρατική κακεντρέχεια και ο «εκσυγχρονιστικός» τυχοδιωκτισμός είναι παροιμιώδη χαρακτηριστικά.

– η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι ανίκανη ακόμη και στοιχειωδώς να στερεοποιήσει την (παχυ)ρευστή της ταυτότητα. Η αντιφασιστική της «ευαισθησία» είναι αντιστρόφως ανάλογη της γενικευμένης πολιτικής της αναισθησίας. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο… πολύ θα ήθελε να είναι αφορμή για μια καθαρτήρια μάχη στο πεδίο των αριστερών διαγκωνισμών για την «κοινωνική ευαισθησία». Αμ δε!

– το Κ.Κ.Ε. κραυγάζει για το πέρασμα -με πρόσχημα των «αντιρατσιστικών επιταγών του προοδευτικού διαφωτισμού» της Ε.Ε.- μερικών βασικών διατάξεων που θα στοχεύουν το Κόμμα του Λαού. Για μια ακόμη φορά, ο στόχος δεν είναι άλλος από το Κ.Κ.Ε. Εκείνο που δεν μπορεί να εξηγηθεί, ωστόσο, είναι γιατί η Ν.Δ. δεν συμμερίζεται το ευρωπαϊκό διευθυντήριο και προκρίνει την άρνηση του νομοσχεδίου συμπορευόμενο εντέλει –κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- με το Κόμμα του Λαού…

– ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απλώς… διαιτητεύει

– και φυσικά, υπάρχουν πολλοί και πολλές που απλώς κοιτούν ως σταματημένα τρένα… τα άλλα τρένα να περνούν.

Εν τω μεταξύ, οι φασίστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να κεφαλαιοποιήσουν την πολιτική υπεραξία του γενικευμένου κοινωνικού κανιβαλισμού. Ο «δομολειτουργισμός» του Συστήματος δουλεύει για πάρτη τους νυχθημερόν ενώ αυτοί μόνον τις νύχτες… αναβιώνοντας τις «σεμνές» τελετές της αρχαίας Κρυπτείας. Στο φως της μέρας, ενίοτε, καθαρίζουν τα μαχαίρια τους και φοράνε τα παγωμένα χαμόγελα μοιράζοντας καλαμαράκια και μακαρόνια στις φτωχογειτονιές… από τον μισθό των «αντισυστημικών» τους βουλευτών.

Ο ρατσισμός κυβερνά αυτόν τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *