Ο αγώνας των απεργών στην Ελληνική Χαλυβουργία συνεχίζεται

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 25/11/2011
Κινηματικά Νέα

http://www.youtube.com/watch?v=S72SPytwC3Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DY7C5kV5ZT4&feature=related
24 Νοέμβρη στη 1.μ.μ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο της “Ελληνικής Χαλυβουργίας”, επί της Εθνικής Οδού, στον Ασπρόπυργο.  Η συγκέντρωση έγινε για την ενίσχυση του αγώνα των χαλυβουργών που βρίσκονται στην 25η ημέρα απεργίας και στηρίχθηκε από τα περισσότερα σωματεία του Θριασίου.  Το εργατικό κέντρο Ελευσίνας αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας για τη διευκόλυνση πρόλευσης στη συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Στο κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων στην “Ελληνική Χαλυβουργία” ανταποκρίθηκαν πάνω από 700 άτομα, τα οποία συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη του εργοστασίου.  Καθόλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης παρέμειναν εκτός κυκλοφορίας δύο από τις τρεις λωρίδες του ρευματος προς Ελευσίνα της Εθνικής Οδού.  Στην περίφραξη της βιομηχανίας υπάρχουν αναρτημένα πανό με τα συνθήματα των απεργών, καθώς και άλλα από αυμπαραστεκόμενους φορείς και πολιτικές οργανώσεις.

Το απόγευμα στις 6 μ.μ. εκατοντάδες άτομα συμμετείχαν στην πορεία αλληλεγγύης στους επί 26 ημέρες απεργούς της “Ελληνικής Χαλυβουργίας”, πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία ηρώων στην Ελευσίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *