Ούτε στο Αιγάλεω ούτε πουθενά…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 16/06/2012
Τοπικά Νέα

Τις τελευταίες 4 βδομάδες, από το Σωτηράκι στου Λιούμη, την Ιεράπολη στο κάτω Αιγάλεω και τα Νταμαράκια ως στις άκρες της πόλης, επιλέξαμε με τη βοήθεια περισσότερης από μιας ντουζίνας σπρέι, να πατήσουμε εκατοντάδες στένσιλ, να υπογράψουμε συνθήματα σε τοίχους και να εκτρέψουμε τις (πολιτικές ως επι το πλείστον) διαφημίσεις στις δεκάδες στάσεις των λεωφορείων με αυτοσχέδια ταμπλό.
Μ’αυτόν τον τρόπο επιλέξαμε να διεμβολίσουμε την κυρίαρχη προπαγάνδα για την κοινωνική αποδοχή του φασισμού, η οποία εκδηλώθηκε είτε με δημοκρατικές συνεντεύξεις στα πάλαι ποτέ “πορνοκάναλα”
(κατά τον φύρερ Μιχαλολιάκο), είτε με έναν θεαματικά δημοκρατικοφανή ρηχό αντιφασισμό από καθεστωτικότατους δημοσιογράφους.
Έναν σαπιο αντιφασισμό, ο οποιος εκφραζεται απο τον κάθε πρετεντερίσκο,και αντανακλαστικά προκαλεί την μήνι των “εξοργισμένων” ψηφοφόρων, τροφοδοτώντας αυτόματα την εκλογική ψαριά των “ανιδιοτελών” φασιστών.
Επιλέξαμε απλώς να υπενθυμίσουμε τα αυτονόητα: ότι ο φασισμός ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε θα έχει θέση στις γειτονιές μας.
Και όχι μόνο δεν έχει θέση, αλλά όπου,όπως και όταν προσπαθεί να βρίσκει, θα τσακίζεται!
Και αυτό αφορά τόσο τους επίδοξους εθνοπατέρες που έκρυψαν προχειρα τα μαχαίρια τους κάτω από τα κοστούμια, όσο και τους “αγανακτισμένους” υποστηρικτές τους…
Ας έχουν υπ’όψιν τους λοιπόν οι νεονάζι και οι περισσότερο ή λιγότερο φασίζοντες ή απολίτικοι ψηφοφόροι τους, ότι το Αιγάλεω όπου ζούμε, αντιστεκόμαστε και δρούμε τόσα χρόνια, δεν είναι φιλόξενο τηλεοπτικό πάνελ, ούτε κοινοβουλευτικό έδρανο για να ανεχτεί μια μισάνθρωπη ιδεολογία βγαλμένη από το ήπαρ του καπιταλιστικού συστήματος.

Ούτε σπιθαμή, λοιπόν, στα φασιστικά ανθρωπάρια!

Ποδηλατική πρωτοβουλία από την κατάληψη


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *