Οι εξελίξεις στην υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ελαιώνα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 25/06/2012
Κινηματικά Νέα

Οι εξελίξεις όσον αφορά την ρατσιστική επίθεση στον Ελαιώνα έχουν ως εξής:

Τα χαράματα του Σαββάτου όλοι οι προσαχθέντες μετανάστες αφέθηκαν ελεύθεροι πλην δύο. Του Τανδίλ, ο οποίος δεν είχε χαρτιά κι αγνοείται η τύχη του μέχρι τώρα… Και του Ναβίδ ο οποίο πέρασε από Εισαγγελέα πριν λιγο και θα συνεχίσει με την αυτόφωρη διαδικασία κατηγορούμενος με δύο πλημμελήματα (οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικών βλαβών). Ένας αστυνομικός τραυματιστηκε κατά τις νυχτερινές συμπλοκές και είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον Ναδίρ. Ο Ναβίδ είναι άσχημα χτυπημένος στο κεφάλι και πρόκειται να ζητήσει 3ήμερη αναβολή.

Τα χαράματα του Σαββάτου μερικοί από τους μετανάστες που αφέθηκαν ελεύθεροι γύρισαν στα ρημαγμένα τους σπίτια. Χτες, Κυριακή απόγευμα, πήγε στην οδό Ηγουμενίτσας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας μαζί με “κανάλια” προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η όλη υπόθεση. Εκεί έγινε και μια ενημέρωση ότι το μεσημέρι της Κυριακής η αστυνομία συνέλαβε 3 μετανάστες μέσα από τα σπίτια τους χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο ούτε και το πού έχουν μεταφερθεί.

Αυτή την ώρα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου για την αναβολή του Ναδίρ προκειμένου να του παρασχεθει και η στοιχειώδης άμεση ιατρική φροντίδα.

[13.50′ Ο Ναβίδ πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο κι εν τω μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *