Οι δημοτικές εκλογές και η (δυσεύρετη) Χρυσή Αυγή Αιγάλεω…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 19/03/2014
Τοπικά Νέα

Σε μια περιοχή όπως το Αιγάλεω, τα νέα που αφορούν τις γειτονιές μας μαθαίνονται γρήγορα. Ιδιαίτερα δε τα νέα που μας ενδιαφέρουν λίγο περισσότερο από άλλα προσλαμβάνονται ταχύτερα από τις “κεραίες” μας.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαϊου, η Χρυσή Αυγή αναζητά υποψήφιο για το Αιγάλεω και… μέχρι στιγμής συναντάει την απροθυμία τόσο των όποιων νέων όσο και “φανατισμένων” παλιών μελών της να στελεχώσουν το τοπικό ψηφοδέλτιο. Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού ακόμη κι αν τελικά βρεθεί υποψήφιος, θα έχει ένα -εκ των προτέρων- αδύναμο δίκτυο υποστήριξης γύρω του.

Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε λεπτό επανάπαυσης. Κάθε ενδεχόμενη προσπάθεια των απόγονων του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών να μολύνουν με την παρουσία τους τις γειτονιές μας πρέπει να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Είτε η παρουσία αυτή αφορά στη θεσμική αντιπροσώπευση σε τοπικό επίπεδο είτε στην απόπειρα διάχυσης της εμετικής ιδεολογίας τους στους δρόμους του Αιγάλεω με αφορμή τη διεκδίκηση της περιφέρειας…

Σε ό,τι μας αφορά μέσα στο επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί ένα πλήθος κινήσεων που αφορούν στο ευρύτερο αντιεκλογικό πρόταγμα της κατάληψης ∙ σχέδιο που έχει -από τα πριν- συμπεριλάβει το ενδεχόμενο να διεκδικηθεί από τους φασίστες η παρουσία τους στις γειτονιές μας.

Η συνέχεια στους δρόμους…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *