Μπαρουτάδικο: λίγα λόγια για ένα τραγελαφικό δημοψήφισμα λίγα μόλις βήματα πριν την τελική νίκη του αγώνα ενάντια στην τσιμεντοποίηση του “Πατινάζ”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 29/04/2013
Τοπικά Νέα

Το χτεσινό τραγελαφικό δημοψήφισμα των δημοτικών αρχών Αιγάλεω σχετικά με την τύχη του Πατινάζ απέβη κόλαφος για τους υπερασπιστές της κατασκευής του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού μέσα στο Μπαρουτάδικο. Ακόμη και η ενορχηστρωμένη επιχείρηση διαστρέβλωσης και λοιδορίας του αγώνα των κατοίκων και της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω από τον μηχανισμό του Δήμου αλλά και σχεδόν σύσσωμων των δημοτικών παρατάξεων… δεν μπόρεσε να νομιμοποιήσει το επαίσχυντο αυτό έργο. Ούτε τα «ενημερωτικά τηλέφωνα» υπαλλήλων του δήμου προς τους κατοίκους της περιοχής, ούτε τα διαστρεβλωτικά και προσβλητικά «άρθρα» στα Μέσα των δημοτικών παρατάξεων προς τους αγωνιζόμενους αιγαλιώτες, ούτε τα ασύστολα και γελοία ψεύδη για παρεμπόδιση των ενδιαφερόμενων περίοικων να συμμετάσχουν στις στημένες «λαϊκές συνελεύσεις» που προηγήθηκαν του τελειωτικού κόλαφου… μπόρεσαν να κινητοποιήσουν το «συμφέρον» των περίοικων του Πατινάζ για την  κατασκευή του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού μέσα στο Μπαρουτάδικο. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Σύνολο εγγεγραμμένων στα δύο ενδιαφερόμενα δημοτικά διαμερίσματα: 9.000 άτομα

Ψήφισαν στο 2ο Γυμνάσιο: 137 ΝΑΙ και 37 ΟΧΙ

Ψήφισαν στο 5ο Δημοτικό: 130 ΝΑΙ και 30 ΟΧΙ

Το κατ’ επίφασιν “λαϊκής συμμετοχής” αυτό κατασκεύασμα που βαφτίστηκε “δημοψήφισμα” (αφού προηγήθηκαν τα ΜΑΤ…της υλοποίησής του) συνετρίβη από το πρόταγμα των αντιστεκόμενων για ΑΠΟΧΗ… προκαλώντας την αποστροφή του αντιδήμαρχου Σκλαβούνου: “Γίναμε ρεζίλι!”…

Αν αυτό θεωρείται νομιμοποίηση του επαίσχυντου αυτού έργου τότε η Γη είναι επίπεδη. Είναι πλέον πασιφανές ότι το έργο αυτό ΔΕΝ πρόκειται να γίνει μέσα στο Πατινάζ

Σχόλια Ανάρτησης

  • Βγάλανε και την αναμενόμενη και καλά πανηγυρική ανακοίνωση στο site του Δήμου οι γελοίοι..

    Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία έκφρασης γνώμης των κατοίκων του Λιούμη.

    Θα προχωρήσει άμεσα το έργο κατασκευής του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού.

    Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Απριλίου η έκφραση γνώμης (τοπικό δημοψήφισμα) των κατοίκων του Λιούμη για την κατασκευή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο χώρο που έχει διατεθεί από την ΚΕΔ για το σκοπό αυτό.
    Προσήλθαν 505 κάτοικοι, από τους οποίους 413 ψήφισαν υπέρ της εκτέλεσης του έργου, 86 ψήφισαν κατά ενώ βρέθηκαν και 6 λευκά και άκυρα και στα δύο τμήματα το ποσοστό για «ΝΑΙ » στο Βρεφονηπιακό σταθμό άγγιξε το 80%.
    Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των παιδιών της περιοχής, ο Δήμος Αιγάλεω θα ζητήσει άμεσα και σύμφωνα με τις ειλημμένες και διαχρονικά ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την εκτέλεση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *