Κινήσεις αλληλεγγύης στις καταλήψεις #2 [Θεσσαλονίκη, Χανιά]

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 29/10/2020
Κινηματικά Νέα

[Θεσσαλονίκη]

Σήμερα το πρωί δεκάδες συντρόφισσες και σύντροφοι προχωρήσαμε στην συμβολική κατάληψη της σχολής Θεάτρου του ΑΠΘ για να δημιουργήσουμε τη στέγη οργάνωσης μια μέρας αφιερωμένης στον αγώνα για την υπεράσπιση και την αλληλεγγύη στις καταλήψεις που βρίσκονται στο στόχαστρο της κατασταλτικής πολιτικής του κράτους το τελευταίο διάστημα.

Καλούμε τον κόσμο να πλαισιώσει τις δράσεις της κατειλημμένης σχολής Θεάτρου:

12:00 Μικροφωνική αλληλεγγύης στις καταλήψεις με τοποθετήσεις συντροφισσών και συντρόφων από τις καταλήψεις Rosa Nera (Χανιά), Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου (Αθήνα), Βανκούβερ Απάρτμαν (Αθήνα), Δερβενίων (Αθήνα), Rigaer94 (Γερμανία)

15:00-17:00 Σεμινάριο αυτομόρφωσης με θέμα τις τεχνικές αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας

19:00 Εκδήλωση για τις καταλήψεις ως πρόταγμα αγώνα στο σήμερα. Μια συζήτηση για τις καταλήψεις ως βάση οργάνωσης του μαχητικού αγώνα (κατάληψη Terra Incognita), ως μέσο μετάδοσης του ελευθεριακού λόγου (ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431am) και ως στεγαστική λύση (καταληψίες στέγης Καστρόπληκτων).

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας στον χώρο θα υπάρχουν πάγκοι με έντυπα, βιβλία και μπροσούρες ανατρεπτικού λόγου και ελευθεριακής έκφρασης, distro diy μουσικής και fanzine.

Επίσης στον χώρο τηρούμε τους ατομικούς κανόνες υγειονομικής προστασίας χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο εμάς και τους γύρω μας.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις που δέχονται επίθεση

Όλοι και όλες στη Διαδήλωση αλληλεγγύης το Σάββατο 31/10, 13:00 Καμάρα

Κατάληψη Σχολής Θεάτρου

[Χανιά]

Παρέμβαση της συνέλευσης αλληλεγγύης στη Rosa Nera, στα γραφεία της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης. Στο δελτίο ειδήσεων προβλήθηκε το κλιπ καλέσματος στη πορεία υπεράσπισης των καταλήψεων το Σάββατο 31/10, το βίντεο από τη παρέμβαση/ανάρτηση Γιγαντοπανό στον Φάρο και το βίντεο των ΔεςΠολλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *