Θα μας ταράξουνε στη νομιμότητα…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 03/02/2013
Σχολιασμοί

Στην κηδεία του φασίστα στρατηγού Ντερτιλή έπεσαν δεκάδες πυροβολισμοί. Δεν πρόσεξε κανείς «αρμόδιος»,  προφανώς, κάποια εστία ανομίας. Παρ’ όλ’ αυτά οι «κύριοι» που έριξαν τις μπαλωθιές, με την ησυχία τους, καλού κακού και σχεδόν αμέσως, μάζεψαν όλους τους κάλυκες. Με αυτόν τον τρόπο καλύφτηκαν τα ίχνη των όπλων κι έτσι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ταυτοποιηθεί αν κάπου χρησιμοποιήθηκαν ή όταν χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.  Ήθη ανθρώπων της νύχτας…

Μόλις χτες αμέσως μετά την εκδήλωση των φασιστών για τα «Ίμια», σε επίθεση που έγινε σε κατάληψη στου Ζωγράφου συμμετείχε ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος «φεύγοντας» τραυματισμένος «ξέχασε» τη μηχανή του έξω από την κατάληψη. Οι «αρμόδιοι» για τις εστίες ανομίας όχι μόνο πήγαν τον τραυματισμένο τους συνάδελφο στο 401 αλλά δημιούργησαν έναν κλοιό γύρω από την κατάληψη μέχρι να έρθει γερανός να πάρει τη μηχανή του συναδέλφου τους. Ήθη ένστολων συμμοριών.

Μόλις σήμερα, κυκλοφόρησαν 4 φωτογραφίες από τα άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση του Βελβεντού. Δεν είναι επί του παρόντος μια συζήτηση για το τι είναι ληστεία ή απαλλοτρίωση μέσα σε αυτά που ζούμε, για το τι είναι αναρχία ή μηδενισμός, μονομαχία ή κοινωνικός αγώνας, δρώ ή γεμίζω τις φυλακές. Έχουμε στο προκείμενο 4 πρόσωπα σε άθλια κατάσταση που εκτέθηκαν σε δημόσια θέα προς γνώσιν και συμμόρφωσιν του φιλοθεάμονος κοινού. Ξέρουμε ότι τα 4 αυτά πρόσωπα δεν είναι θύματα ούτε νιώθουν ως τέτοια. Δεν είναι ούτε αθώοι ούτε ένοχοι. Έχουν συνειδητά κάνει σκόνη το ποσοστό που τους αναλογεί από το Κοινωνικό Συμβόλαιο με την Εξουσία. Και πράττουν κατά συνείδηση. Όπως πράττουν κατά συνείδηση και οι «αρμόδιοι» για τις εστίες ανομίας που δημοσιοποιούν την πανάθλια βαρβαρότητά τους πάνω στα 4 πρόσωπα  για να μας κάνουν να τη συνηθίσουμε. Ήθη πραιτοριανών.

Βέβαια υπάρχουν πάντα και τα προσχήματα. Οι “τρομοκράτες” προφανώς θα είχαν νοικιάσει “γιάφκες” και η δημοσιοποίηση θα βοηθήσει στην ανακάλυψή τους. Αλλά κι εδώ κάτι δεν πάει καλά για τους “αρμόδιους” περί εστιών ανομίας. Δεν θα σταθούμε στον φασίστα πυροσβέστη και τον φίλο του που μαζί κατέσφαξαν τον μετανάστη στα Πετράλωνα πριν λίγες μέρες όπου, βεβαιώς βεβαίως, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους με την ίδια “λογική” ίσως έφερνε στο φώς κι άλλα κατορθώματά τους. Θα σταθούμε όμως στη συμμορία των 23 φασιστών από την Καβάλα, “ανθρώπων της νύχτας”, στα σπίτια των οποίων βρέθηκε βαρύς οπλισμός πριν 3 βδομάδες. Είδε κανείς τα προσωπάκια τους μήπως και ερχόντουσαν στο φως νέα στοιχεία;… Όχι βεβαια! Διότι οι φασίστες είναι υπερ της νομιμότητας όπως την αντιλαμβάνονται και οι “αρμόδιοι” θεσμικοί υπεραπιστές της. Επιπλέον τί είναι μια ζωή μετανάστη ή εκατοντάδες γυναίκες σε καταναγκαστική πορνεία ή το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ή τα ναρκωτικά μπροστά σε μια “ληστεία” τράπεζας; Κι έχει φανεί ότι πολλά μπορεί να ανεχτεί αυτός ο καπιταλισμός αλλά η προσβολή των “βωμών” και “εστιών” του θα απαντιέται ανελέητα.

Θα μας ταράξουνε στη νομιμότητα λοιπόν. Εμείς;

Σχόλια Ανάρτησης

  • ενδιαφερον κειμενο.

    ,Παντως(δυστυχως η ευτυχως) δεν θα μας ταραξουν στην νομιμοτητα.
    Διοτι ακομα και απο τους ιδιους τουσ νομους τους τα περισσοτερα απο αυτα θεωρουνται παρανομα.
    Αν θελουμε βεβαια να μιλαμε για νομο και οχι για λαστιχο που τραβιεται απο δω και απο κει, οπως γινεται παντα και ακομα περισσοτερο σε τετοιεσ περιοδους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *