Εξαμβλωτικός παλιός κόσμος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 17/06/2013
Σχολιασμοί

Είχαμε ΕΡΤ αλλά όχι και δημόσια τηλεόραση” δηλώνει ο Σαμαράς και συμπληρώνει το εξαπτέρυγο ο Κεφαλογιάννης: “Το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν ήταν το υψηλό κόστος, ήταν ο συνδικαλισμός“… Αυτά τα ασχολίαστα…για την αποκατάσταση της αδιαμφισβήτητης ακροδεξιάς διακυβέρνησης. Τα “κολλητήρια” της Χρυσής Αυγής για μια ακόμη φορά κάνουν ασκήσεις “αντισυστημικότητας” υποστηρίζοντας, αυτοί μόνοι, την επιθετική, κυνική αλλά και σαρκαστική υποκριτική τέχνη της ΝΔ.

Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς” διαλαλούν προς κάθε κατεύθυνση Πασόκ και Δημάρ… συμπαραδηλώνοντας την οσφυοκαμψία τους στις περιπτώσεις της επιστράτευσης χιλιάδων απεργών τους τελευταίους μήνες. Πειστήκαμε… ότι είστε αξιοπρεπείς και υπερήφανοι… κι όλα αυτά σε λογικές τιμές.

Συγκέντρωση σήμερα για τον Σύριζα με κεντρικό μήνυμα: “Για τη δημοκρατία και την ενημέρωση”. Προεκλογικές μανούβρες από τους πρεσβευτές της πιο φτηνής και διάτρητης σοσιαλδημοκρατίας οι οποίοι αν καβαλήσουν το άρμα του ελληνικού καπιταλισμού…  θα προχωρήσουν σε “ανάπτυξη με επενδύσεις” και την αρωγή του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων… (όπερ σημαίνει άθιχτη η παραγωγική διαδικασία) και απαίτηση για ανακωχή των κοινωνικών αγώνων… μέχρι η ανάπτυξη αυτή… να επαναφέρει κάποια επιδοματάκια, κάποια προνοιούλα, κάποια αυξησούλα και ούτω καθεξής…

Εν τω μεταξύ, θα βάλουν την σοσιαλδημοκρατική αστυνομία να συγκρούεται με την Χρυσή Αυγή, η οποία θεωρούν ότι θα είναι και η μόνη που δεν θα πειθαρχήσει στην απαιτούμενη “ανακωχή”… και κάπως έτσι οι φασίστες θα εμφανιστούν πιο αντισυστημικοί από ποτέ για να φτάσουν σε ένα επόμενο βήμα στο κατώφλι της κεντρικής πολιτικής διαχείρισης.

Ο Ριζοσπάστης κυκλοφόρησε χτες με μια πρωτόγνωρη μορφή: απεργιακό φύλο αλλά με διαφημίσεις της Τράπεζας Πειραιώς και του ΟΠΑΠ!!! Επίσης την ώρα που έκανε περιφρουρήσεις στα τυπογραφεία άλλων εφημερίδων η Τυποεκδοτική (επιχείρηση του ΚΚΕ) τύπωνε κανονικά απεργοσπαστικές εφημερίδες….

Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτός ο κόσμος πρέπει να βιώσει τη λύσσα του γκρεμισμού;

Σχόλια Ανάρτησης

  • Σωστό το κείμενο. Καμία περιφρούρηση, όμως, σε άλλα τυπογραφεία δεν έκανε το ΠΑΜΕ.

  • Χμ… Εντάξει. Το ΠΑΜΕ είϊναι έντιμο. Απλώς τυπώνονταν απεργοσταστικά φύλλα στην Τυποεκδοτική;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *