Εκδικάζονται τα εργατικά για τους εργαζόμενους της Γενικής Ταχυδρομικής Αιγάλεω την Τετάρτη 22 Μάη στην Ευελπίδων

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 20/05/2013
Τοπικά Νέα

Το μήνυμα:

Συναγωνιστές-τριες, υπήρχε νέα εξέλιξη σχετικά με το εργατικό δικαστήριο (22/5).

Το δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Μάη, έχει το 45 νούμερο  στο πινάκιο και ο δικηγόρος είναι πολύ  σίγουρος πως δεν θα γίνει λόγω του ότι η έδρα κλείνει στις 15.00.

Μετά από αυτή την εξέλιξη νομίζουμε πως πρέπει να επανεξετάσουμε το κάλεσμα (αφίσα) για το δικαστήριο που είχε καταληκτεί στην επιτροπή αλληλεγγύης (Τετάρτη 15/5). Για να είμαστε πολιτικά συνεπείς με τους αλληλέγγυους ίσως δεν πρέπει να αναρτηθεί η αφίσα –κάλεσμα στα δικαστήρια για να περιφρουρηθούν οι αλληλέγγυοι που πιθανά θα έπαιρναν άδεια από τη δουλειάς του ή έχουν κάτι σημαντικότερο να κάνουν. Προτείνουμε να αναρτηθεί στα blogs των συλλογικοτήτων ένα κείμενο ενημέρωσης για το δικαστήριο όπου θα αναγράφεται το νούμερο εκδίκασης και η βεβαιότητα της  αναβολής  και παράλληλα να υπάρχει κάλεσμα στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, την Τετάρτη 22 Μάη, στις 9.00 για όσους αλληλέγγυους μπορούν να στηρίξουν με την παρουσία τους.

Αναρτούμε την αφίσα/κάλεσμα όπως και το μήνυμα των εργαζομένων στην ΓΤ Αιγάλεω για να υπάρχει τόσο το πολιτικό περιεχόμενο όσο και η ενημέρωση για την μάλλον βέβαιη αναβολή της εκδίκασης

(?e?¶?o?£?e ?§?e???•?i?°?u?u?o?o?o £

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *