Διασυλλογική αφίσα αλληλεγγύης στον ολικό αρνητή στράτευσης Δ. Δημτσιάδη (στρατοδικείο Λάρισας, 07/05)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 03/05/2019
Κινηματικά Νέα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ 2Ο

Τηλ. 2413505300, Fax: 2410537266

Αριθμός πρωτοκόλλου: 666

Λάρισα, 07 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣ: Εισαγγελία Στρατοδικείου Λάρισας

ΚΟΙΝ: Α’ ΑΤ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΥ Θεσσαλίας, ΔΟΥ Λάρισας

ΘΕΜΑ: Εσωτερικό έγγραφο – ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

Άρθρο 1: Αν θες ειρήνη, ετοιμάσου για πόλεμο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν την ειρήνη των κυρίαρχων με στρατιωτικοποίηση της κρατικής επικράτειας, ανταγωνισμούς και στρατηγικές της έντασης, τόνωση του εθνικισμού και του  ρατσισμού, χιλιάδες νεκρούς μετανάστ(ρι)ες στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, την κόλαση των στρατοπέδων ομηρίας και των κέντρων κράτησης, την αύξηση των πολεμικών εξοπλισμών και αναβάθμιση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Το στρατηγείο της Λάρισας συνδράμει περαιτέρω στην παγκόσμια ειρήνη με τη  δημιουργία κεντρικής αεροπορικής βάσης του ΝΑΤΟ για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), με κατασκοπεία και βομβαρδισμούς, όπως το Global Hawk.Το στρατηγείο της Λάρισας συνδράμει περαιτέρω στην παγκόσμια ειρήνη με τη  δημιουργία κεντρικής αεροπορικής βάσης του ΝΑΤΟ για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), με κατασκοπεία και βομβαρδισμούς, όπως το Global Hawk.

Άρθρο 2: Αν θες πόλεμο, ετοιμάσου για ειρήνη. Το στράτευμα πολεμάει για την ειρήνη: με συμμετοχή ή αρωγή σε ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις ή (αντι)τρομοκρατικές εκστρατείες για την εξαγωγή της δημοκρατίας ή την προάσπιση της ασφάλειας, τη λεηλασία ολόκληρων περιοχών και πληθυσμών, την ανάπτυξη μέσα από την καταστροφή της φύσης και των εκεί κοινοτήτων. Ιδιαιτέρως με την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης και με πίστη στα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, όλα τα σώματα ασφαλείας είναι έτοιμα να εφαρμόσουν τα στρατιωτικά δόγματα καταστολής και ελέγχου ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, με ωμή καταστολή των εξεγερμένων, τιμώντας τις παραδόσεις του Έθνους, από την σφαγή των αγροτών στο Κιλελέρ, την εθνοσωτήριο επανάσταση του ´67, μέχρι και τις πρόσφατες κατασταλτικές επιχειρήσεις στις Σκουριές.

Άρθρο 3: Μέσα από το ιερό καθήκον της στρατιωτικής θητείας, ο πόλεμος και ο μιλιταρισμός αφομοιώνονται από τους υπηκόους του ελληνικού κράτους. Καλός και χρήσιμος στρατιώτης και πολίτης είναι αυτός που αγαπάει το έθνος και την πατρίδα του ώστε να μισεί τους «εχθρούς» που του υπαγορεύονται, που γίνεται άντρας ώστε να επιβάλλεται σε όποιον/α δεν ανταποκρίνεται στα αρρενωπά πρότυπα, που αποδέχεται την ιεραρχία υπακούοντας τους ανώτερους και διατάζοντας τους κατώτερους, που παραμερίζει την καταπίεση και την εκμετάλλευση ώστε να προωθεί την κοινωνική/ταξική ειρήνη, που υποθηκεύει την ύπαρξή του ώστε να υπηρετεί το κράτος.

Άρθρο 4: Όσοι δεν ενστερνίζονται τα άνωθεν, τους επιτρέπουμε -μέχρι νεωτέρας- να τα αποδεχτούν σιωπηλά δια του καταναγκασμού ή να δηλωθούν ψυχικά ασθενείς. Όσοι δεν αντέχουν τη σύνθλιψη του εαυτού τους και αυτοκτονούν θα λοιδορούνται από τα πορίσματά μας. Οι ανυπότακτοι στην εξουσία μας θα διώκονται ποινικά και οικονομικά κατά συρροή, με απανωτά στρατοδικεία και πρόστιμα των 6.000 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Σύμφωνα με τα άρθρα 1 έως 4, ο ολικός αρνητής στράτευσης Δημήτρης Δημτσιάδης -όπως και καθένας/καθεμία που επιλέγει να αρνείται τον μιλιταρισμό και τον εθνικισμό- κρίνεται εκ των προτέρων ένοχος για το αδίκημα της αλληλεγγύης στους όπου γης καταπιεσμένους/ες καθώς και της αντίστασης και της ανυπακοής στο κράτος και στη στρατιωτική του εξουσία. Στο στρατοδικείο μας, το αδίκημά του θα μετονομαστεί ως «ανυποταξία σε καιρό ειρήνης», προκειμένου να συγκαλυφθεί μία ακόμα πολιτική δίωξη.

Από το Στρατολογικό Γραφείο

Λ/γός (ΣΣΝΣ) Αναστασία Λάππα

——————————————————————————————————————–

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ Δ. ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ

που δικάζεται για 4η φορά στο στρατοδικείο Λάρισας στις 07/05

για την επιλογή του να αρνηθεί την στρατιωτική θητεία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *