Δάφνη: Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα Νο2

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 11/03/2012
VideosΚινηματικά Νέα

Από τις 6 το απόγευμα κι ενώ ο λαικός τροβαδούρος παρέα με τις γλάστρες του πραγματοποιούσε το καθιερωμένο soundcheck, περίπου 50 άτομα από τον σκληρό πυρήνα του fan club του περίμεναν καρτερικά για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.Στο γήπεδο βρισκόντουσαν από νωρίς καμιά δεκαριά ειδικοί φρουροί, κάμποσοι ασφαλίτες με hands free, ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης μαζί με την ξανθιά ιδιαιτέρα του, δημοτικοί σύμβουλοι, διάφοροι παρατρεχάμενοι-κολαούζοι του δημάρχου και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας Λούμπεν ΜικροΑστική Τάξη (ΛΜΑΤ). Επίσης από νωρίς είχαν καταφτάσει 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το Α.Τ. Δάφνης που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά απ’ το γήπεδο. Κύριε διοικητά, σας έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα!!Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου υπήρχε stand του μεγάλου χορηγού της συναυλίας,  CYTA, ενώ 2 υπάλληλοι της εταιρίας μοίραζαν διαφημιστικό υλικό σε όσους εισέρχονταν.

Περίπου μία ώρα αργότερα κατέφτασαν και οι ανοιχτές συνελεύσεις της Δάφνης και του Μπραχαμίου. Κρεμάστηκαν πανό και πλακάτ στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και μοιράζονταν κείμενα σε όσους έμπαιναν.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι μπάτσοι εξευτελίστηκαν από τον κόσμο όταν οι πρώτοι είχαν την απαίτηση να ψάχνουν τσάντες και οι δεύτεροι αρνιόντουσαν και τους επιτίθονταν φραστικά.

Με μπόλικα γαλλικά λούστηκε κι ένας καμεραμάν καθεστωτικού καναλιού που όχι μόνο τραβούσε πλάνα απ’ τον κόσμο που διέσχιζε την είσοδο χωρίς τη συγκατάθεσή του αλλά είχε το θράσος να βρίσει και κάποιους που του ζήτησαν το λόγο. Αγαπητέ εργαζόμενε καμεραμάν εθεάθης λίγο αργότερα να έχεις πιάσει ψιλή κουβεντούλα με μια διμοιρία, πρόσεχε τις παρέες σου, δεν αστειευόμαστε καθόλου…

Πρώτος στην σκηνή ανέβηκε ο δήμαρχος Δάφνης για να προλογίσει τη συναυλία. Τι έγινε όταν πήρε το μικρόφωνο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Τα λόγια είναι περιττά. https://www.youtube.com/watch?v=8H9fKQqGMSM

Αμέσως μετά στο πάλκο ανέβηκε ο αναρχικός καλλιτέχνης (βλέπε τη δήλωσή του: To αιγαίο ανήκει στα ψάρια του) Γιώργος Νταράλας. Το κοινό τον αποθέωσε ραίνοντάς τον με μπουκάλια νερού, πορτοκάλια, καφέδες, αυγά και χριστοπαναγίες. Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος μας και οι μουσικοί του εμφανώς καταβεβλημένοι από τη γρίπη φορούσαν ακουστικά, ενώ μια υπερσιβηρική παγωμάρα διαγραφόταν στο πρόσωπό τους…

Επιχείρηση: Πανό μέσα!

Τα μέλη των συνελεύσεων αφού περιμέναν με εγκράτεια και σύνεση να ακουστεί το λαικό άσμα Μια βραδυά στο Λεβερκούζεν, λίγο έξω απ’ το σταθμό τραλαλαλαλαλα αποφάσισαν να μεταφέρουν το πανό τους μέσα στο γήπεδο για να εξυμνήσουν και δια του γραπτού λόγου τον Γιώργο. Οι μπάτσοι βέβαια ελλείψη μουσικής παιδείας και αισθήματος αλληλεγγύης που απλόχερα μοιράζει ο Γιώργος μας παρέα με τη CYTA, το mega και το σκάι, δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εμποδίσουν την είσοδο του πανό στο χώρο αφού πρώτα τους εξουδετέρωσαν οι σύντροφοι με μια κυκλωτική κίνηση-σάντουιτς και μερικές αγκωνιές στα πλευρά. Τραγελαφικός ο γαλονάς μπάτσος (κάτι μεταξύ θαμώνα κωλόμπαρου και αυτοφωράκια του plus soda) που μετά το στραπάτσο ούρλιαζε στον ασύρματο Δέχομαι επίθεση, φέρτε ενισχύσεις. Πέριξ του γηπέδου και κατά μήκος της Παπαναστασίου έφτασαν 4 (!!!) διμοιρίες με αγριόχοιρους.

Το πανό της ανοιχτής συνέλευσης μπραχαμίου που έγραφε Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΑΙ, ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ έγινε δεκτό με επευφημίες στο εσωτερικό του γηπέδου και ήταν ανοιχτό μέχρι το πέρας της λαικής βραδιάς.

Αφού η επιχείρηση “πανό μέσα” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε και αποθέωση του καλλιτέχνη μας με εγκωμιαστικές λέξεις όπως ΦΑΣΙΣΤΑ, ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ, ΠΑΣΟΚE, ΡΟΥΦΙΑΝΕ κτλ…

Τα highlights

Highlight της υπέροχης βραδιάς ήταν το 50ml μπουκαλάκι με νερό που δέχτηκε στο πρόσωπο η τραγουδιάρα γλάστρα του Νταράλα, Δέσποινα Ολυμπίου, η εξαιρετική κινησιολογία του ίδιου του Νταράλα αλλά και των μουσικών του να αποφύγουν τα διάφορα αντικείμενα που εκτοξεύονταν διαρκώς αλλά και το 1.5L γεμάτο μπουκάλι με κρασί που δέχτηκε ο ΤριςΜέγιστος Γιώργος στο μικρόφωνο και την κιθάρα του.

Φιλάκια ρουφηχτά στην Αννούλα…

Έχετε χεστεί πάνω σας

Ερχόμαστε…

ΠΥΡΗΝΑΣ είμαστε παντού

πηγή: athens.indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *