Για τη συνέλευση της Δευτέρας 10/9 στο Πατινάζ και την παρέμβαση στο θέατρο “Μινωτής” αμέσως μετά…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 11/09/2012
Τοπικά Νέα

Xτες το απόγευμα, Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, η συνέλευση που καλέστηκε από την ΛΣΑ και την πρωτοβουλία περίοικων Πατινάζ βρήκε πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση. Μετά την ενημέρωση για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετές τοποθετήσεις από συμμετέχοντες και αντίστοιχες προτάσεις για τη συνέχεια του αγώνα. Αποφασίστηκε συγκέντρωση, η οποία και διαδραματίστηκε σήμερα τα χαράματα, προκειμένου να αποτραπεί κάθε προσπάθεια λεηλασίας του Πατινάζ από τον εργολάβο και να εξασφαλιστεί η αναστολή του έργου. Έτσι κι έγινε. Κανείς δεν εμφανίστηκε σήμερα οπότε και δρομολογείται νέα συνέλευση για το απόγευμα στις 7.30μμ προκειμένου να οργανωθούν όσο πιο καλύτερα γίνεται οι υπόλοιπες προτάσεις:

– περιφρουρήσεις του χώρου τόσο από περίοικους όσο και από άτομα που θα εγκατασταθούν μόνιμα μέσα στον χώρο του Πατινάζ
– διαρκείς κινήσεις ενημέρωσης όλων των συντοπιτών μας για την υπόθεση
– διαρκείς παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια
– δενδροφύτευση και αξιοποίηση του πατινάζ όπως την θέλουν και την εννοούν οι αιγαλιώτες και οι αιγαλιώτισσες την Κυριακή 11πμ.

Αμέσως μετά την χτεσινή συνέλευση, γύρω στις 9μμ, 100 μόλις μέτρα δίπλα από τον χώρο του Πατινάζ, στο θέατρο Μινωτής μέσα στο Μπαρουτάδικο επρόκειτο να αρχίσει η συναυλία των Κατσιμιχαίων παρουσία του δημάρχου Καρδαρά. Αυτό ήταν! Μια όμορφη ευκαιρία για παρέμβαση μάς προσφέρθηκε στο πιάτο. Σύσσωμη η συνέλευση με μορφή μικρής πορείας διέσχισε το Μπαρουτάδικο, εμφανίστηκε στον χώρο της συναυλίας με συνθήματα για την υπεράσπιση του άλσους και ενημέρωσε τους 3 χιλιάδες περίπου παριστάμενους για την απόπειρα τσιμεντοποίησης του Πατινάζ και την παρουσία των ΜΑΤ την ίδια μέρα τα χαράματα στην πόλη μας. Ο δήμαρχος λούφαξε εν μέσω γενικής αποδοκιμασίας από την συντριπτική πλειονότητα των θεατών και για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε η ικανότητά του να λειτουργεί σα μια σκιά του εαυτού του όταν δυσκολεύεται να υπερασπιστεί τις χυδαίες και επικίνδυνες επιλογές του.Υπάρχει σχετικό βίντεο που θα αναρτηθεί αργότερα εδώ.

Αυτό το έργο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Συνεχίζουμε!

*αναδημοσίευση από το μπλογκ της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *