Για την πορεία της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω Σάββατο 11 Φλεβάρη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 11/02/2012
Τοπικά Νέα

100 περίπου άτομα ανταποκρίθηκαν στο σχεδόν αυθόρμητο κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω για συγκέντρωση και πορεία σήμερα Σάββατο 11 Φλεβάρη στις 11πμ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος καλούσε και η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω (που συγκροτείται από συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς του ΚΚΕ και τις παρυφές του), συγκεντρώνοντας 150 περίπου άτομα τα οποία γύρω στις 11.30πμ έκαναν την δική τους πορεία στους δρόμους του Αιγάλεω.

Η πορεία της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω ξεκίνησε από το Μετρό και την Ιερά Οδό, μέσω της Μ. Αλεξάνδρου κινήθηκε προς την πλατεία Λ. Καραγιάννη, κατέβηκε την Κ. Βάρναλη στα Νταμαράκια, πέρασε την Θηβών απέναντι προς τη Θεσσαλονίκης, μπήκε στις παλιές εργατικές πολυκατοικίες και την πατεία Ι. Παπανικολάου, Μίνωος και Νικηφόρου Μανδηλαρά διασχίζοντας τις νέες εργατικές πολυκατοικίες και επέστρεψε στο Μετρό μέσω της Στέφανου Σαράφη. Η κοινωνική αποδοχή ήταν αδιαμφισβήτητη αναδεικνύοντας την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γενικευμένη δυσφορία.

Συνεχίζουμε την κάθοδό μας στους δρόμους με κάλεσμα αύριο Κυριακή στο Μετρό Αιγάλεω στις 4μμ για να μεταβούμε στο Σύνταγμα όπου θα συγκλίνουν όλα τα σχετικά καλέσματα.

Αναδημοσίευση από το μπλογκ της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω

Σχόλια Ανάρτησης

  • το μεσημερη κατα τις 2 ειχε κλουβα με ματ στην βερροιας (αστ.διευθ.δυτικης αττικης),ενω οι πορειες ειχαν ληξει και ο κοσμος ειχε διαλυθει

  • αλβανοί και πακιστανοί υπήρχαν στην συγκέντρωση? Πάντα πάνε πακέτο με τους αναρχο-αντιεξουσιαστές.

  • την αλλη φορα ελα απο κοντα να δεις.
    θρασυδειλε υπηκοε

  • τιμή μας η όποια παρουσία τους…εσύ μισάνθρωπο απολοιφάδι κρυφοκοίταγες πίσω απο το παράθυρο σου;αλήθεια σκοπεύεις να απαντήσεις σε καμιά απο τις ερωτήσεις που σου θέσαμε στα προηγούμενα πόστ ή το μόνο που σου επιτρέπει η αθάνατη ελληνική ευφυία σου είναι τα μουγκρίσματα;Πές μας οτι είσαι απόγονας του πλάτωνα να γελάμε εις τον αιώνα τον άπαντα…

  • Οι μετανάστες πολύ θα ΄θελαν Ααρών (Εβραίος αρχιερέας που αναφέρεται και στο Κοράνι!) Μελίστα (δολοφόνος του 15χρονου Καλτεζά στις 17 Νοέμβρη του 1985) να είναι αλλά δουλεύαν Σάββατο σε δουλειές που δεν διανοείται ούτε η πιο κολασμένη σου φαντασία. Επίσης, πολύ θα ήθελαν να είναι πίσω στα μέρη τους αλλά τους εμποδίζει ο στρατός σου (μαζί με τους άλλους “πολιτισμένους στρατούς”), ο οποίος έχει κάνει τα μέρη που μεγάλωσαν τέτοια κόλαση που δεν διανοείται ούτε η πιο κολασμένη σου φαντασία.

    Τα σχόλιά σου, παρότι προσβλητικά, παραμένουν στο σάιτ μας σε δημόσια θέα ως δείγμα του “θαυμάσιου πολιτισμού” εσού και των ομοίων σου. Έτσι, οι προσβολές σου χάνονται μέσα στους περιορισμένους διανοητικούς σου ορίζοντες βοηθώντας μας, ωστόσο, να κατανοήσουμε την καταγωγή μιας επικίνδυνης πνευματικής ακροδεξιάς αναπηρίας…
    Ακόμη και το “όνομά” σου λέει πολλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *