Βασίλης Δημάκης, μήνυμα από τη φυλακή

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 24/10/2020
Σχολιασμοί

Πριν τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι , εισέβαλαν στο κελί μου δέκα ανθρωποφύλακες κάνοντας το κελί πουτάνα , δεν ξέρω τι έψαχναν σε μένα να βρουν μετά από τόσες μέρες καραντίνα , μπορεί να έψαχναν για κινητό τηλέφωνο , φαίνεται θα πεσε ο τζίρος του μαύρου χρήματος και σου λέει άμα το βρούμε θα βγάλουμε 500 – 600 ευρώ αφού αυτοί τα παίρνουν αυτοί τα φέρνουν ! υποθέτω ότι για αυτό ήρθαν αλλα και για τις ενοχλητικές αναρτήσεις μου που κινούνται ενάντια του φασισμού !

Μιλώντας με το συνήγορο μου Θανάση καμπαγιάννη λίγο πριν καταθέσουμε την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Νικολάου και του χρυσοχοΐδη προ διμήνου περίπου , μου εξήγησε ο συνήγορος ότι αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες και πρέπει να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή την ταλαιπωρία και την πίεση και ότι θα πρέπει να τη θεωρώ δεδομένη μιας και η εκδικητική τους συμπεριφορά δεν είναι ξένη προς εμένα !

Ναρκωτικά μαχαίρια και λοιπά δεν θα βρούνε σε μένα , αν είχα το κινητό μου εντός του θαλάμου θα το έβρισκαν , αλλά γνωρίζοντάς τους πλέον πολύ καλά παίρνω τα μέτρα μου ! Ηρθαν απ’ ότι φαίνεται για το κινητό μου , λες και άμα το πάρουν σε μισή ώρα εγώ δεν θα έχω άλλο … Αλλά μετά και το σημερινό ο καιρός της ανεπίσημης εκεχειρίας τελείωσε …Τα κακώς κείμενα και όλα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν θα εκτίθενται ! Ναι , έχω κινητό , το οποίο δεν το χρησιμοποιώ για έκνομες ενέργειες είναι ο μόνος μα κυριολεκτικά ο μόνος σύμμαχος μου στη σισύφεια προσπάθεια μου για εκπαίδευση κατά την κράτηση , όντας στο 4ο έτος φέτος , στο πτυχίο δηλαδή . Εάν είχα το κινητό εντός του θαλάμου και το έπαιρναν πώς θα έκανα τη δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου (?)

Αφού λόγω lockdown και του θετικού κρούσματος προ ολίγων ημερών εδώ στον Κορυδαλλό , το οποίο έθεσε και εμένα για μέρες σε καραντίνα δεν έχω καμία απολύτως πρόσβαση σε υπολογιστή ! Χθες συγκεκριμένα , με κάλεσε ο κοινωνιολόγος Θανάσης Ζερβουδάκης να μου πει ότι έχω ως την Δευτέρα περιθώριο να κάνω τη δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο και του λέω όπως είναι φυσικό πως ? Από πού ?Και με ποιον τρόπο ?

Ο άνθρωπός μου απαντησε “τι να σου πω ρε Βασίλη εγώ απλά Έπρεπε και όφειλα να σε ενημερώσω !

Και μου ρθαν σήμερα με εντολή του αρχιανθρωποφύλακα Κωνσταντίνου Λαμπροπούλου και της διευθύντριας Στέφης να μου πάρουν το κινητό !Τα συμπεράσματα δικά σας …Δηλαδή , από τα εκατοντάδες κινητά που υπάρχουν στις φυλακές επέλεξαν να έρθουν να πάρουν το δικό μου ?Προσπαθώντας να με αποκόψουν τελείως από την εκπαιδευτική διαδικασία μιας και ως γνωστόν δεν μπορούμε να μεταβούμε στο πανεπιστήμιο λόγω κοβιντ εμείς οι κρατούμενοι !

Πιο άτιμη , άνανδρη καταχρηστική και ξεφτιλισμένη συμπεριφορά από ετούτη τούτων των ιθυνόντων δεν έχω ξανασυναντήσει …

Το μέγεθος της επικοινωνιακής γελοιότητάς τους φτάνει στο κορύφωμά της και προδήλως εξυφαίνεται από την εκπομπή του Σρόιτερ tik-talk πριν λίγες ημέρες , όπου παρήλασαν όλοι όσοι ευθύνονται για την κατάντια και το μη αναμορφωτικό σχήμα του σωφρονιστικού συστήματος , παριστάνοντας τις αθώες περιστερές , έχοντας το θράσος μάλιστα να μιλούν για επίορκους υπαλλήλους και ένα σωρό τέτοιες παπαριές , όταν οι ίδιοι από σχηματισμένα δικόγραφα αποδεικνύεται ότι η διαφθορά αποτελεί δεύτερη φύση τους και ανακηρύσσοντάς τους ως αρχιερείς ! Η εν λογω εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ αποτελεί ύμνο παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης και προσπάθεια ξεπλύματος διεφθαρμένων συνειδήσεων , λειτουργώντας ως κολυμβήθρα του σιλωάμ !

Η συμμετοχή δε , του κρατουμένου από την VIP Πτέρυγα και πρώην αστυνομικού στην εν λόγω εκπομπή , αποτελεί ευθεία προσβολή και μνημείο άκρατου καταδοτισμού για όσους κρατούμενους σέβονται τον εαυτό τους και την ιδιότητα που τη συγκεκριμένη στιγμή φέρουν !Όσον αφορά το δίδυμο Στέφη (διευθύντρια) και Λαμπροπούλου (αρχιανθρωποφύλακα) η ικανότητά τους στη διοίκηση , αποτυπώνεται γλαφυρά από τα έργα και τις ημέρες τους , αλλά και τις συνθήκες κράτησης που επικρατούσαν επικρατούν και θα συνεχίσουν να επικρατούν στο νοσοκομείο κρατουμένων Άγιος Παύλος από όπου και ήρθαν και ανέλαβαν καθήκοντα ! Βέβαια , όπως ήταν φυσικό , κάνεις δεν ανέφερε ούτε ο Αραβαντινός ούτε το πουλέν του ο αρχιανθρωποφύλακας Λαμπρόπουλος , ούτε η διευθύντρια Στεφη , ούτε οι “μαύροι” (ομάδα αντιμετώπισης έκνομων ενεργειών) , ότι όταν εισβάλουν κακομεταχειρίζοντας τους κρατούμενους σπάζοντας τα πάντα και βάζοντάς μας τις χειροπέδες πίσω – εντός της φυλακής – κατά την ώρα της έρευνας , παραβιάζοντας τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ (ευρωπαϊκού δικαστηρίου δικαιωμάτων του ανθρώπου) και τις επιπλέον συστάσεις του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά (!)

Βέβαια , κάποιοι απο εμάς , που έχουμε δεχτεί αυτού του είδους την απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά , έχουμε προσφύγει στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα , με προσφυγες , αναμένοντας την σίγουρη καταδίκη του ελληνικού κράτους , πατώντας στις υπόθεσεις και καταδίκες (Τζόλιο και Κωνσταντινόπουλος) …Αλλά καθώς φαίνεται , οι εδώ ιθύνοντες και οι πολιτικοι τους προϊσταμένου , έχουν αναγάγει σε επιστήμη την γνωστή λαϊκή ρήση της “διύλισης του κώνωπα και της κατάποσης της καμίλλου” … Αυτά τα ολίγα …

Ούτε βήμα πίσω με τους φασίστες και το φασισμό!

Είμαστε ανυποχώρητοι! Είμαστε ανένδοτοι !

Βασίλης Δημάκης, μήνυμα από τη φυλακή, fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *