ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 28/03/2015
Κινηματικά Νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Εμείς οι κρατούμενοι των φυλακών Κορύδαλλου αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας μπροστά στον παραλογισμό και την αδικία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.
Εδώ και σχεδόν ένα μήνα το δικαστικό συμβούλιο που εξετάζει την αποφυλάκιση μιας 60χρονης μάνας και της γυναίκας του συγκρατούμενού μας Γ. Τσάκαλου επιδεικτικά κωφεύει παίζοντας με τη ζωή και την υγεία των απεργών πείνας και την ίδια τακτική ακολουθεί και το Υπ. Δικαιοσύνης που παρατείνει την ψήφιση του νομοσχεδίου εξαντλώντας τους συγκρατούμενους απεργούς πείνας τα αιτήματα των οποίων αφορούν όλους τους κρατούμενους και πρέπει να δικαιωθούν.
Εδώ δεν τίθεται θέμα συμπαράστασης, εδώ το πρόβλημα είναι όλων των κρατουμένων που έχουν μια γυναίκα και μια μάνα να τους επισκέπτεται στη φυλακή.
Είναι φασιστικό και ανέντιμο η αστυνομία και οι δικαστές να εκδικούνται τους συγγενείς των κρατουμένων επειδή έχουν πρόβλημα μαζί τους.
Δε θα ανεχτούμε να πληρώνουν οι οικογένειες μας για τις δικές μας επιλογές. Αρκετά ταλαιπωρούνται με το πόνο τους.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, στο πρόσωπο της συγκεκριμένης μάνας βλέπουμε τη δίκη μας μάνα και στο πρόσωπο της συζύγου βλέπουμε τη δική μας σύζυγο.

Από σήμερα Σάββατο 28/03 αρνούμαστε να μπούμε στα κελιά μας το βράδυ και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Όσοι παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά θα τα βρουν μπροστά τους και το δίκιο θα είναι με το μέρος μας.

Αν πάθει κάτι κάποιος απεργός πείνας οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ!

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Οι κρατούμενοι από τη φυλακή Κορυδαλλού.

Σχόλια Ανάρτησης

  • Δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη σχετικά με την εισβολή στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου

    Είναι προκλητική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε.

    Η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;

    Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης.

    …………………………

    Γισ αλλη μια φορα παραποιουνται τα αιτηματα, ενδειξη οτι μπορει να υπηρξε συνεννοηση μεταξυ καναλιων κ συριζα τις προηγουμενες μερες μιας και καναλια λεγανε τα ιδια.Εκτος κ αν αναπαραγει μονος του καποια κολπα μιας κ του φανηκαν πετυχημενα μαλλον.

    Ευτυχως καποιοι δημοσιογραφοι σημερα κ μπραβο τους ανεφεραν ολα τα αιτηματα κ εδειξαν κ το χαρτι/κειμενο που υπηρχε.

    Το κειμενο με ολα τα αιτηματα υπαρχει αναρτημενο σε καποια σαιτ δημοσιογραφικα.
    Kαμια αναφορα του Σακελλαριδη στο τρομονομο, τον κουκουλονομο, to dna κλπ.
    Κοροιδια ετσι;

  • Ως κυβερνητικος εκπροσωπος δεν εκπροσωπει την κυβερνηση και κυριως
    τον Τσιπρα;
    Η μονος του το πεταξε;
    Μαλλον την κυβερνηση εκπροσωπει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *