Ανακοίνωση των καταληψιών της Διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 05/12/2014
Τοπικά Νέα

20141205_072322_1

Την Πέμπτη 4/12 προχωρήσαμε σε κατάληψη της διοίκησης του ΤΕΙ Αθήνας. Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι η ένδειξη αλληλεγγύης μας στους απεργούς πείνας Ν. Ρωμανό, Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Πολίτη, Α. Δ. Μπουρζούκο.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τη βοήθεια του εξαίρετου Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Αθήνας Μπρατάκου, ο οποίος παίρνει το ρόλο του θύματος, έκαναν για ακόμα μια φορά τη δουλειά τους διαδίδοντας ψεύδη όπως άλλωστε τους έχουμε συνηθίσει. Είναι γνωστές οι διαθέσεις του νεοδημοκράτη προέδρου και εντοπίζεται και στη γενικευμένη αποστείρωση του Τ.Ε.Ι. μας. Στόχος τους η πόλωση της κοινωνίας και η στοχοποίηση αγωνιστών. Η τρομοκρατία τους δε θα περάσει.

Όμως όσο και να θέλει ο πρόεδρος την επικέντρωση στο πρόσωπό του μας βρίσκει αδιάφορους.

Η κατάληψη συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή 5/12 και οι συνελεύσεις μας θα αποτελούν το μέσο για την οργάνωση περαιτέρω δράσεων στη λογική κλιμάκωσης εντός και εκτός Τ.Ε.Ι. Καλούμε κάθε περιοχή να δράσει με τον τρόπο της για την αποκέντρωση του αγώνα πάντα με βλέμμα στο τι συμβαίνει στο κέντρο. Ο αγώνας δεν τελείωσε, ούτε κορυφώθηκε, συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Συνέλευση Κατάληψης Διοίκησης Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *