Συνέχεια των παρεμβάσεων ενόψει της διαδηλώσης αλληλεγγύης σε μετανάστες-πρόσφυγες και ενάντια στον ενδοκυριαρχικό πόλεμο, το Σάββατο 19/12, στον Πειραιά

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 15/12/2015
Τοπικά Νέα

Μοτοπορεία και μικροφωνική αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες και πρόσφυγες πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 12/12/2015 από συντρόφισσες και συντρόφους από τις γειτονιές της δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Αρχικά οι αλληλέγγυοι/ες συγκεντρώθηκαν στο Μετρό του Αιγάλεω, όπου στήθηκε μικροφωνική, αναρτήθηκαν πανό και μοιράστηκαν κείμενα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Στη συνέχεια ακολούθησε μοτοπορεία, όπου πετάχτηκαν δεκάδες χιλιάδες τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα. Η μοτοπορεία ξεκίνησε από το Αιγάλεω και κατέληξε στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι, περνώντας από την Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια.

Η παρέμβαση αυτή αποτελεί, παράλληλα, την τρίτη προπαγανδιστική δράση για την διαδήλωση αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες και τους πρόσφυγες και ενάντια στον ενδοκυριαρχικό πόλεμο (μετά από αυτές στις περιοχές των Αγίων Αναργύρων, του Ιλίου, του Περιστερίου και του Πειραιά), που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το Σάββατο 19/12/2015.

 

 

 

 

   

 

Τα κείμενα που μοιράζονταν, τα οποία έχουν τυπωθεί και ως αφίσες μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *