Σάββατο 7 Απρίλη στο ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω: Αυθόρμητη συγκέντρωση ενάντια στην ομιλία Σαμαρά και συμπλοκές με μπράβους και ασφαλίτες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 07/04/2012
VideosΤοπικά Νέα

Μερικές δεκάδες αιγαλεωτών -από διάφορους πολιτικούς χώρους- συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω, ενάντια στην “επίσκεψη” και προγραμματισμένη ομιλία του αρχηγού της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Από νωρίς υπήρχαν αψιμαχίες μεταξύ των συγκεντρωμένων και νεοδημοκρατών που κατευθύνονταν προς το γυμναστήριο. Γύρω στις 19:00, 50 περίπου ασφαλίτες και μπράβοι της Ν.Δ. κινήθηκαν εναντίον των συγκεντρωμένων. Υπήρξαν συμπλοκές και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις μπάτσων που απώθησαν τον κόσμο, ενώ υπάρχει και μια προσαγωγή.

Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι ήρεμη και μια κλούβα των ΜΑΤ έχει στρατοπεδεύσει έξω από το γυμναστήριο. Ο κόσμος παραμένει συγκεντρωμένος στο ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω.

[22:00] Ο προσαχθείς αφέθηκε ελεύθερος, ο Σαμαράς τελείωσε την παράστασή του, οι λιμουζίνες του ακροατηρίου απεχώρησαν, οι αστυνομικές κλούβες φόρτωσαν το περιεχόμενό τους και έφυγαν, η πόλη παραδόθηκε και πάλι στους κατοίκους της…

MΑΡΤΥΡΙΑ : Απόλυτη σαπίλα ΝΔ στο Αιγάλεω

Εχθές τό απόγευμα γύρω στις 19,30 στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω είχε μαζευτεί αυθόρμητα κόσμος για να δηλώσει την διαφωνία του στο μνημονιακό κόμμα του κωλοτούμπα Αντώνη Σαμαρά οπου στις 19,00 στο κλειστό γυμναστήριο είχε ομιλία. Την ίδια ώρα ξεφόρτωνε κομματόσκυλα το 4ο λεωφορείο της εταιρείας STEFANAKIS (το αναφέρω το όνομα για να ξέρουμε ποια εταιρεία συνεργάζεται και αρπάζει χρήματα για μεταφορές προβάτων-κομματόσκυλων, όπως επίσης και για να γίνει σαφές οτι Αιγαλιώτες στην εμετική αυτή ομιλία ήταν ελάχιστοι.) Ξαφνικά μαζεύεται ενας στρατός μπάτσων απο ταξίαρχους της ασφάλειας, διοικητής ασφάλειας Αιγάλεω μαζί με τα ‘καλόπαιδά’ του, αη’Δίας’ και περιπολικά σε αναλογία 4 μπάτσοι-ασφαλίτες για κάθε ενα απο εμάς που βρισκόμασταν εκεί. Τόσο μας φοβούνται τα καθαρματα της εξουσίας που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη δύναμης σε απλό κόσμο που δεν τρώει της παπαρολογίες του σάπιου πολιτικού συστήματος και με μόνο όπλο την φωνή του αντιστέκετε. Στα πρόβατα-κομματόσκυλα που κατευθύνονταν στο κλειστό γυμναστήριο απ τα λεωφορεία το μόνο που κάναμε ήταν να τους χειροκροτούμε ειρωνικά και να τους  φωνάζουμε επίσης ειρωνικά ζήτω το ΔΝΤ, δεν ντρέπεστε και κτλ. Προφανώς έπεσε σήμα και ξαφνικά ήρθαν στο σημείο τραμπούκοι κουστουμαρισμένοι μαζί με το μπουμπούκι ονόματι Βαγγέλη Σχίζα πρόεδρο της Τ.Ο. ΝΔ Περιστερίου. Το εν λόγο κομματόσκυλο αμεσως μόλις εφτασε εκεί με το υπόλοιπο συνάφι επιτέθηκε στον ανένταχτο κόσμο και άρχισαν να χτυπάνε και να βρίζουν. Το πιο ενδιαφέρον έχει να κάνει με την μπατσαρία που απλά κοιτούσε τα κομματόσκυλα να χτυπάνε κόσμο χωρίς να αντιδρά. Αμέσως κόσμος που απλά βρισκόταν στο σημείο απο απλή περιέργεια επέσαν επάνω στους μπάτσους και τους παροτρύνανε να κάνουν κάτι και να συλλάβουν τους τραμπούκους και να προστατέψουν τον κόσμο απ την αηδιαστική σαπίλα. Μάταια όμως διότι το σκυλί ποτέ δεν δαγκώνει το χερι που το ταϊζει. Βλέπεις αυτοί είχαν αριστερά στο σακάκι καρφιτσωμένη την καρτούλα της ΝΔ ήταν τα ‘αφεντικά’ τους. Απο αυτούς παίρνουν εντολές. Άλλωστε αυτούς είχαν έρθει να προστατέψουν, πως είναι δυνατόν να τους συλλάβουν. Κοιτούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το πιο τραγικό όμως ήταν όταν ένας μόνο μπάτσος τόλμησε να πάει και να χωρίσει, αμέσως σαν να έχουν αλλάξει οι ρόλλοι τραμπούκισαν και αυτόν και τον πήγαν καροτσάκι, ακόμα και τότε απ τους ασφ’αλήτες’ αη’Διας’ και λογής μπάτσους δεν κουνήθηκε κανείς. Βέβαια όλοι οι τραμπούκοι-κομματόσκυλα έφυγαν ανενόχλητοι και εκείνη την ώρα έφτασε και μια διμοιρία των ΜΑΤ. Τα επόμενα λεπτά και αφού είχαν φύγει τα ‘αφεντικά’, έμειναν τα σκυλιά τους για να αποτελειωσουν το έργο τους. Έδιωξαν τον ανένταχτο κόσμο είτε με προσαγωγη 1 ατόμου είτε με απειλές και σπρωξίματα απο τους ασφ’αλητες’. Τελικά επάνω στην πλατεία έμειναν μόνο οι ασφ’αλήτες’ αφού η μάχη ήταν άνιση και τα ‘αφεντικά’ είχαν δώσει ξεκάθαρη εντολή να διώξουν όσους ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθουν ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

το μνμ είναι ξεκάθαρο….οι εμετικές ομιλίες σας μπάσταρδοι της εξουσίας θα γίνονται μέσα σε κλειστά γυμναστήρια ή όπου αλλού έχει κλειστούς χώρους για να μπορείτε με τον στρατό των μπάτσων να προστατευθείτε απ την οργή του κόσμου…..όσους τραμπούκους και να φέρεται δεν φοβόμαστε….

 

YΓ1. Κάποιος έχει τραβήξει και φωτό αλλά δεν ξέρω απο που ήταν αυτός….ελπίζω να τις δημοσιεύσει για να δεί ο κόσμος τους τραμπούκους την ωρα της δράσης τους και τους μπάτσους να χαζεύουν…..

ΥΓ2. Ο προσαχθείς αφέθηκε ελεύθερος…

 

Σχόλια Ανάρτησης

  • ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΤΑΛΑΡΑ Η ΑΤΡΑΞΙΟΝ …ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *