ΠΟΡΕΙΑ αλληλεγγύης στην κατάληψη του ΑΠΘ | προσυγκέντρωση ΦΕΠΑ στις 6.30μμ (σήμερα 22/2)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 23/02/2021
Κινηματικά Νέα

ΠΟΡΕΙΑ αλληλεγγύης στην κατάληψη του ΑΠΘ | προσυγκέντρωση ΦΕΠΑ στις 6.30μμ (σήμερα 22/2)

Γεγονότα στην Θεσσαλονίκη:

Την κατάληψη την έκαναν οι σύλλογοι (ΑΠΘ): Φυσικού, Ηλεκτρολόγων και Πολιτικών Επιστημών. Μετά από αρκετές ώρες και έπειτα από την εισαγγελική παρέμβαση, με προσωπική ευθύνη του ίδιου του Πρύτανη του ΑΠΘ, έγιναν μαζικές προσαγωγές των ατόμων που βρίσκονταν στην κατάληψη. Σύντροφοι/ισσες έκαναν πορεία μετά την αποχώρηση των μπάτσων με τους/τις προσαχθεντες/εισες και πραγματοποίησαν ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ της πρυτανείας.

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Η αλληλεγγύη θα νικήσει:

Σε Ξάνθη, Βόλο, Γιάννενα, Λάρισα και σε άλλες πόλεις έχουν καλεστεί πορείες αλληλεγγύης στους/στις αγωνιζόμενους/ες συμφοιτητ(ρι)ές μας. Στην Κρήτη πραγματοποιείται κατάληψη στην πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης από τον Ενιαίο Σύλλογο φοιτητών σε αλληλεγγύη στους συλλόγους φοιτητών Θεσσαλονίκης.

Σε όλη τον ελλαδικό χώρο έχει ξεσπάσει κίνημα αλληλεγγύης στην πολύ πετυχημένη και δυναμική κατάληψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Πετυχημένη και δυναμική γιατί αποτελεί μια έμπρακτη εναντίωση στο νομοσχέδιο Κεραμέως.

Με οργάνωση, αποφασιστικότητα, πείσμα και αλληλεγγύη, ο αγώνας μας μπορεί να νικήσει. Θα πρέπει να εναντιωθούμε μαχητικά απέναντι στους μπάτσους μέσα στις σχολές μας, στον νέο πειθαρχικό κώδικα που ποινικοποιεί την πολιτική μας δράση, στο χρονικό όριο φοίτησης και τις διαγραφές φοιτητ(ρι)ών, στην τριπλή βάση εισαγωγής και τον αποκλεισμό της τάξης μας από την εκπαίδευση.

Καλούμε σε πορεία αλληλεγγύης στους συντρόφους/ισσες που κατέλαβαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ με προσυγκέντρωση στην ΦΕΠΑ στις 6.30μμ (σήμερα 22/2)

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ – ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αυτόνομο Σχήμα Φυσικομαθηματικού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *