Ο “αντισεξισμός” μερικών -ή όλων άραγε των- μελών του ΚΚΕ…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 17/05/2014
Σχολιασμοί

“Οι όμορφες συντρόφισσες προκαλούν πάντα αίσθηση στην κοινή γνώμη και παρά τον ανίκητο σεξισμό (και τον ακόμα ισχυρότερο αντικομμουνισμό) που επικρατεί σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, αυτές έχουν αρκετή απήχηση, γιατί κάθεται να τις ακούσει τουλάχιστον ο κόσμος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους συντρόφους. Έτσι μια ωραία γυναικεία παρουσία αποδεικνύεται κάποιες φορές το καλύτερο εργαλείο για να σπάσουμε την κρούστα του αρνητισμού και της καχυποψίας στον κόσμο”…

http://sfyrodrepano.blogspot.gr/2014/05/blog-post_17.html

dagka

Υπάρχει κάποιο οξύμωρο; Μπα… Ο “αντισεξισμός” των κομμουνιστών επιτρέπει τις εκφωνήσεις περί εργαλειοποίησης των… ωραίων γυναικών. Έτσι ¨σύντροφοι”. Πολύ καλύτερα από έναν οικοδόμο με σοβάδες στο κεφάλι μετά το μεροκάματο. Ποιός θα τον ακούσει; Ενώ μια… όμορφη κοινωνική λειτουργό…

*τα σχόλια δε της ανάρτησης είναι όλα τα -“αντισεξιστικά” κομμουνιστικά- λεφτά.

Σχόλια Ανάρτησης

 • Τελικά, αυτή η ανάρτηση δεν είναι αντιπροσωπευτική της λογικής όλων των μελών του ΚΚΕ. Για να είμαστε ακροβοδίκαιοι μεταφέρουμε διάλογο από άλλο σάιτ (μέλουςτου ΚΚΕ)σχετικό με αυτήν την ανάρτηση (σχόλια από http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/348.html#comment-form)

  EG18 Μαΐου 2014 – 4:14 μ.μ.

  Ο Βασίλης απ’ το Σφυροδρεπανο, ξέρει κανείς αν έχει παθει τίποτα?
  Έχει κάνει αναρτηση με παρομοιο με το εξωφυλλο περιεχόμενο (καθ υπερβολην το λεω) και αφήνει να δημοσιεύονται σεξιστικα και προσβλητικα σχόλια για τις υποψήφιες με τη Λαϊκή Συσπειρωση.
  Στην κυριολεξία porn politics.
  Και αναρωτιεμαι δεν ενοχληθηκε κανείς?
  Απάντηση
  Απαντήσεις

  Αντωνης18 Μαΐου 2014 – 5:17 μ.μ.

  Ό,τι είχα εγώ να πω για το ευρύτερο θέμα του τι επιτρέπεται και τι μπλοκάρεται στο ιστολόγιο αυτό το είπα και εκεί, πριν αποχωρήσω, και εδώ χθες.
  Naphta18 Μαΐου 2014 – 10:36 μ.μ.

  Δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα, γιατί έχουμε πιο σοβαρά πράγματα. Αλλά αηδίασα με τα σχόλια στην ανάρτηση που λες. Αυτό ξεπερνά πια κατά πολύ τα συνήθη προβοκατόρικα τρολ που λυμαίνονται στο συγκεκριμένο ιστολόγιο. Απαράδεκτο. Απλά απαράδεκτο.

 • Δηλαδή το ωραίο είναι σεξιστικό; Δε πάμε καθόλου καλά. Οι αναρχικοί δεν έχουν στρατηγική γι’ αυτό δεν τους ακολουθά ο λαός.

 • Τα σεξιστικά στο σφυροδρέπανο κανουν μπαμ οτι ειναι τρολαρισμα

  • μόνο μπαμ!!!
   άντε να αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα γιατί πολύ βαρύναμε.
   Ας αρχίσουμε να “τρολλάρουμε” με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις αυτοκτονίες, τους βιασμούς…έτσι για να συνηθίζουμε την ασχήμια…και να μένουν αλώβητες οι εξουσίες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *