[Νταμαράκια] Ούτε η ελάχιστη φασιστική πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 21/06/2021
Εκδηλώσεις & ΔράσειςΤοπικά Νέα

Κατά πόδας στο μικρό δρομολόγιο που ακολούθησε η ομάδα των φασιστοειδών πρίν λίγες μέρες, κολλήθηκε ενημερωτική αφίσα προς τους γείτονες και καθαρίστηκε η περιοχή από τα θλιβερά αποτυπώματα της δράσης τους.

 

 

Το κείμενο της αφίσας:

Πριν λίγες μέρες μια μικρή ομάδα χρυσαυγιτών μοίρασε…προεκλογικά flyers για το κόμμα του Κασιδιάρη στα Νταμαράκια. Η επιλογή τους για το μοίρασμα, έτσι ώστε να γίνει την ώρα των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της ΝΔ, ήταν συγκεκριμένη. Επένδυσαν στην απουσία εναντιωματικών τους αντανακλαστικών. Επιπλέον ήταν και τυχεροί γιατί δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως. Οι οπαδοί του μισάνθρωπου δίποδου που πλασάρεται ως νέος φύρερ, αυτού του ανδράποδου των ομάδων μεγάλων συμφερόντων που κάνει μέχρι και… εκπομπές μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, επιδιώκουν να συντηρούν την παρουσία τους στο πολιτικό προσκήνιο για τους γνωστούς εκείνους λόγους που αποκαλύφθηκαν την προηγούμενη δεκαετία. Ο χρυσαυγιτισμός, με όποιο πρόσωπο κι αν εμφανίζεται κάθε φορά, πάλευε και παλεύει για να προωθήσει τον πόλεμο μεταξύ των φτωχών, έναν πόλεμο που ανέκαθεν εξυπηρετούσε τα αφεντικά αυτού του κόσμου. Γι΄αυτό και έστηνε όλα του τα “προπύργια” μέσα στις φτωχογειτονιές. 

Με έναν χυδαίο εθνικισμό που δεν ήταν ποτέ κάτι παραπάνω από ένα παραδόπιστο εργαλείο διάχυσης μαζικής αυταπάτης για το άδειο πουκάμισο των υπηκόων αλλά και έναν ωμό ρατσισμό που μεταθέτει την ευθύνη για την γενικευμένη εξαθλίωση από τα αφεντικά στους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου, το υποπολιτικό μόρφωμα του Κασιδιάρη αναπαράγει τα κλασσικά στερεότυπα της φασιστικής αθλιότητας.

Στις γειτονιές μας, όπως δεν πέρασαν αυτά τα φτηνά κόλπα της κυριαρχίας όλα αυτά τα χρόνια, έτσι δεν θα περάσουν και τώρα. Η ύπαρξη και μόνο αυτών των μισανθρώπων είναι προσβολή για ό,τι και όποιον πρεσβεύει την ελευθερία. Και καμία προσβολή δεν μένει αναπάντητη.

κατάληψη Σινιάλο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *