Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω: “επανασυνδέσαμε ρολόγια της ΔΕΗ”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 03/11/2011
Τοπικά Νέα

 

Mία ομάδα από τη Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω προχώρησε στην επανασύνδεση ρολογιών της ΔΕΗ σε διάφορα σπίτια στη περιοχή μας με οδηγό τους καταλόγους που πάρθηκαν από την παρέμβαση που έγινε στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ στις 31 Οκτώβρη. Στα επασυνδεδεμένα ρολόγια κολλήσαμε αυτοκόλλητη “σφραγίδα” της συνέλευσής μας ούτως ώστε να φανεί η συλλογική κάλυψη της κίνησής μας.. Η κίνησή μας αυτή ήταν καθολικά κοινωνικά αποδεκτή. Ξεκαθαρίσαμε, ωστόσο, ότι δεν είμαστε εργολάβοι επανασύνδεσης των ρολογιών και ότι πρέπει  όλοι μαζί να απλώσουμε αυτή την πρακτική αντίστασης αλλά και κάθε άρνησης υποταγής στην καπιταλιστική λεηλασία των ημερών μας. Θα συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

 

Υπάρχει μία συνέλευση της πρωτοβουλίας γειτόνων Νέων Εργατικών Πολυκατοικιών Κάτω Αιγάλεω την Κυριακή 6 Νοέμβρη στις 6μμ στο Σιντριβάνι και η κλασσική λαϊκή συνέλευση Αιγάλεω την Δευτέρα 7 Νοέμβρη στις 6μμ στο ΤΕΙ Αθήνας σε αμφιθέατρο του κτιρίου  ΣΤΕΦ.

 

*μεταφορά από το μπλογκ της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω:

http://lasynaigaleo.blogspot.com

Σχόλια Ανάρτησης

  • Λαϊκές συνελεύσεις…Μου θυμίζουν τα λαϊκά δικαστήρια στην κατοχή και τα επαναστατικά συμβούλια στην Λιβύη. Θα ξεφουσκώσουν και εδώ όπως και οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα!

  • τα λαϊκά δικαστήρια στην κατοχή δεν ξεφούσκωσαν. Λειτούργησαν μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς θεσμούς από την άνοιξη του 1941 μέχρι την άνοιξη του 1944. Τότε ήταν που τα ξήλωσε η “κυβέρνηση του βουνού” και ήταν μια από τις ζημιές που προκάλεσε το ΚΚΕ στο βωμό των αστικοδημακρατικών του αυτοσχεδιασμών. Όσον αφορά τις συνελεύσεις εδώ είμαστε και θα δούμε. Ζημιά πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν… Ούτε κάποιος αυτοσχεδιασμός του ΚΚΕ φαίνεται να έχει τη δύναμη να τις ξηλώσει (όσο κι αν είναι πασιφανές ότι το επιθυμεί).

  • Αν το πρόβλημα σου είναι το ΚΚΕ νομίζω ότι στην επόμενη συνέλευση καλό είναι να καλέσεις και τον Άδωνι Γεωργιάδη να τα ψάλετε μαζί στους κουμουνιστές.

  • Το πρόβλημά μου δεν είναι το ΚΚΕ. Είναι ΚΑΙ το ΚΚΕ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εχθρικό και επιθετικό είναι προς τις λαϊκές συνελεύσεις αλλά και κάθε πολιτική δράση την οποία δεν ελέγχει (πού να δεις ασκήσεις ύφους από τον Βούλγαρη στο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη!), ενώ από την άλλη δεν θα δεις τέτοια έμμονη ενασχόληση.
    Και η αφεντιά σου, βέβαια, δεν υπολείπεται. Εσύ μπορεί να μην είσαι εχθρικός, απλά περιμένεις να “ξεφουσκώσουν” οι λαϊκές συνελεύσεις κάνοντας φτηνά και ανιστόρητα σχόλια.
    Τον Άδωνι Γεωργιάδη είμασταν εμείς που τον πετάξαμε έξω από το Δημαρχείο όταν είχε έρθει να μιλήσει πριν 3 χρόνια την ίδια στιγμή που του το επέτρεψαν όλα τα άλλα κόμματα ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου. Μήπως επιπλέον πρέπει να σου φρεσκάρω τη μνήμη με τα συγχαρητήρια του Άδωνι προς το Κόμμα όταν “περικύκωσε” τη Βουλή στις 20 Οκτώβρη; Έχε λοιπόν λίγο το νου σου γιατί αποδεικνύεσαι παντελώς αστοιχείωτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *