Δίκη των 42 της κατάληψης του δημαρχείου Κερατσινίου: Πέμπτη 28/11/2013, δικαστήρια Πειραιά 9 π.μ.

42_dimarxeio_keratsiniou_diki


Posted

in

by

Comments

3 responses to “Δίκη των 42 της κατάληψης του δημαρχείου Κερατσινίου: Πέμπτη 28/11/2013, δικαστήρια Πειραιά 9 π.μ.”

 1. sinialo

  Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Μάρτη 2014 λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας…

 2. aris

  Καλά το ρεσαλτο έβαλε εκδήλωση την ώρα των διαδηλώσεων στις 6 Δεκέμβρη? Τι ντροπής πράγματα είναι αυτά?

 3. καταληψίας

  το “αγανακτισμένο” σου σχόλιο δίνει την ευκαιρία για μερικές σκέψεις:

  -το ρεσάλτο είναι ένα αναρχικό στέκι που επί 365 μέρες το χρόνο επιβεβαιώνει αδιαλείπτως τους λόγους της ύπαρξής του -και όχι μόνο στην γειτονιά του. Τα τελευταία δε χρόνια πέραν της κρατικής καταστολής βρίσκεται ασφυκτικά “κυκλωμένο” από τάγματα εφόδου των φασιστών (Νίκαια, Πέραμα και Πειραιά) τα οποία και αντιμετωπίζει χωρίς παράτες και από την άλλη χωρίς να έχει δηλωθεί κάποιο αλληλέγγυο ενδιαφέρον από τους καρδινάλιους του Τίποτα.

  -εμφανίζονται λοιπόν οι διάφοροι καρδινάλιοι του Τίποτα κατα καιρούς (καλή ώρα όπως και ο απο πάνω) κατακεραυνώνοντας εγχειρήματα… εγκαλώντας τα σε “συστολή” λόγω μιας συγκεκριμένης επιλογής τους. Έχει βέβαια το αναφαίρετο δικαίωμα να διαφωνεί ο οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε επιλογή οποιουδήποτε εγχειρήματος. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Αλλά αυτό το ύφος προδίδει για μια ακόμη φορά όχι μόνο την αδιαφορία κατανόησης της επιλογής με την οποία διαφωνεί αλλά την καταστρατήγηση της ίδιας της συντροφικότητας.
  Κι αν μένει το παραπάνω σχόλιο στο σάιτ μας -και δεν το στέλνουμε στη σπαμιέρα- είναι για να καταδειχτεί για μια ακόμη φορά το μέγεθος της αντισυντροφικότητας που κυκλοφορεί στα μπιστρό της αμφισβήτησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *