από το ερπετάριο του υπουργείου δημόσιας τάξης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 20/01/2013
Κινηματικά Νέα

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα πρόσωπα των οροθετικών γυναικών που διαπομπεύθηκαν με τον πιο αισχρό τρόπο και με τη συναίνεση όλων των αρμοδίων θεσμικών φορέων στον ακροδεξιό βωμό του πιο χυδαίου εκλογικού πανηγυριού των τελευταίων χρόνων. Πριν λίγες μέρες λοιπόν οι ρημαγμένες οροθετικές αθωώθηκαν από κάθε κατηγορία. Δεν προσδοκά κανείς βέβαια την οποιουδήποτε είδους αποκατάσταση γιατί τα ρεμάλια που λεηλάτησαν την αξιοπρέπεια των κοριτσιών “τραγουδούν ακόμα”. Ο Λοβέρδος έφτιαξε καινούργιο κόμμα, πρεσβεύοντας τον “καινούργιο” κόσμο… αλοίμονό μας, και εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεόραση κατακεραυνώνοντας την πολιτική παρακμή…! Ο Χρυσοχοίδης δε, καραδοκεί σαν πεινασμένη ύαινα πότε θα του κάνουν χώρο στην επόμενη φωλιά του “ανανεωμένου πολιτικού σκηνικού” .

Η επιλεκτικότητα, όμως, αυτού του “πολιτισμένου” κόσμου προκειμένου να διαφυλάττει τα ερπετά του είναι κάτι παραπάνω από παροιμιώδης. Έτσι, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τις φωτογραφίες των φασιστών, που δολοφόνησαν πριν λίγες μέρες τον μετανάστη στα καλά των καθουμένων στα Πετράλωνα, αναρτημένες στο σάιτ της ελληνικής αστυνομίας… μπορούμε να διακινήσουμε τουλάχιστον τα ονόματά τους.

Στο ερπετάριο λοιπόν του υπουργείου δημόσιας τάξης προστίθενται τα κάτωθι ερπετά:

 29χρονος πυροσβέστης Χρήστος Στεργιόπουλος και ο 25χρονος συγκατηγορούμενός του Διονύσης Λιακόπουλος.

Σχόλια Ανάρτησης

  • Συντροφοι-ισες.
    Αφήστε ήσυχα τα ερπετά στην άγρια και απροσδιοριστη ομορφιά τους. Κατανοητοί οι “επιθετικοι προσδιορισμοί” και τί θέλουν να δηλώσουν αλλά η ζωοποίηση του εχθρού και χοντρά προβληματική είναι (δαρβινισμός εξ αριστερών) και δη η αναπαράστασή του με τη φιγούρα του φιδιού παραπέμπει σε χριστιανικά μοτίβα περί κακού. Και επειδή πολύ ερπετό ως προσομοίωση του απόλυτου κακού κυκλοφοράει τον τελευταίο καιρό (δες αφίσα για αντιφασιστικές πολιτοφυλακές) φοβάμαι μην επιστρέψουμε στην απλοικότητα του να αναγνωρίζουμε τις έννοιες και τη συγκυρία με τον πιο φτηνό συμβολισμό.

  • Θα είχες απόλυτο δίκιο αν η βάση του σκεπτικού μας ήταν τόσο συνειδητή (σε δαρβινισμό εξ αριστερών) όσο την εμφανίζεις. Στο προκείμενο θέλουμε να αποτυπώσουμε με μια απλή μεταφορά την σιχαμάρα και τον φόβο που μπορεί να σου προκαλεί ένα ζώο με κρύο σώμα που έρπεται… όταν αυτά στα προκαλεί άνθρωπος.
    Στο ζώο μια χαρά είναι αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά στον άνθρωπο… γίνονται απόλυτα αποκρουστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *