Απάντηση της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω (Λ.Σ.Α) στο κείμενο της τοπικής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σχετικά με την παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10/11/11

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 21/12/2011
Τοπικά Νέα

Σύσσωμη η Λ.Σ.Α καταδικάζει την ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σχετικά με την παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο της 10/11/11 , και συγκεκριμένα στο σημείο που στοχοποιεί μέλη της κατάληψης «ΣΙΝΙΑΛΟ» ως υπεύθυνα χυδαίας φραστικής επίθεσης στους δημοτικούς συμβούλους του Κ.Κ.Ε.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζουμε ότι:

1. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α αποφάσισε να πιέσει το δημοτικό συμβούλιο με την παρέμβασή της την 10/11/12 ώστε να πάρει θέση για τους απλήρωτους συμβασιούχους και τα χαράτσια της ΔΕΗ.

2. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α το έπραξε με επιτυχία και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εισέπραξαν φραστικές αποδοκιμασίες για την υποκριτική είτε αδιάφορη στάση τους.

3. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α ήρθε σε έντονη φραστική αντιπαράθεση ιδιαίτερα με τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε , λόγω της προκλητικής και απαξιωτικής τους στάσης απέναντί της.

4. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α αναλαμβάνει την ευθύνη των δράσεών της , αποτιμά τις δράσεις της στις συνελεύσεις της και καταδικάζει την όποια ακούσια η εκούσια προσπάθεια να παραποιηθούν τα γεγονότα και να εμφανιστεί ως πάζλ πολιτικών συσχετισμών και όχι ως ανοιχτή λαϊκή συνέλευση κατοίκων Αιγάλεω όπως και είναι πραγματικά.

5. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α δεσμεύεται να διατηρήσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της και να κρατηθεί μακριά από πολιτικά παιχνίδια και διαμάχες τοπικών και ευρύτερων φορέων/οργανώσεων/κομμάτων κλπ.

6. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α καλεί τους κατοίκους του Αιγάλεω , πέρα από τις όποιες κομματικές τους ταυτότητες , να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και δράσεις της. Ταυτόχρονα , όποιος έρχεται στη Λ.Σ.Α ψάχνοντας πιθανούς εσωτερικούς η εξωτερικούς κομματικούς  συσχετισμούς , θα απογοητευτεί και θα ήταν καλύτερο να μη χάνει το χρόνο του.

Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω

19/11/12

*Αναδημοσίευση από το μπλογκ της λαϊκής συνέλευσης Αιγάλεω

**Φυσικά, ως Σινιάλο είχαμε επίγνωση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώ και ένα μήνα. Όπως και η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω (ΛΣΑ), μετά από εκτεταμένες εσωτερικές συζητήσεις και διευκρινίσεις στο πλαίσιο της διαδικασίας της, περιμέναμε μια ανασκευή της συγκεριμένης ανακοίνωσης, ανασκευή η οποία έως και σήμερα δεν έχει γίνει. Μετά από αυτήν την άκρως διευκρινιστική ανακοίνωση της ΛΣΑ θα δημοσιεύσουμε σύντομα και τη δική μας άποψη για όσα έχουν συμβεί καθώς υπάρχουν πολιτικές προεκτάσεις που θεωρούμε απαραίτητο να γίνουν.

Σχόλια Ανάρτησης

  • Αυτά τα σύσσωμα μου θυμίζουν Τσαουσέσκου και Παπαδόπουλο, που εκλεγόντουσαν “σύσσωμα” με 99,9%. Μπράβο σας λοιπόν που καταφέρνετε να επιβάλλεται την “ομοφωνία” στην “συνέλευση”.

  • Τον Τσαουσέσκου ψάξε να τον βρεις στις ανακοινώσεις ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και τον Παπαδόπουλο στις τοπικές εφημερίδες. Για το πόσο σύσσωμα πάρθηκε η απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω μπορείς να απευθυνθείς στην ίδια τη διαδικασία της.

    Βλέπουμε ότι άρχισε το “γαϊτανάκι” με τους καλοθελητές… Ενοχλεί τόσο πολύ ο χαρακτήρας της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω που έφτασαν κάποιοι να ονομάζουν “επιβολή” κάθε άρνηση στους επίδοξους κηδεμόνες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *