[Αθηνα] Κάλεσμα σε συνέλευση ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA συντρόφου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 05/09/2021
Κινηματικά Νέα

Την Πέμπτη 4/9 μέλος της συλλογικότητας μας έλαβε κλήση για λήψη γενετικού υλικού και ανάλυση DNA για την ερχόμενη Τετάρτη 8/9.Η χρονική αφετηρία της υπόθεσης βρίσκεται στις 13/11/2020 στην εκκένωση της κατειλημμένης πρυτανείας του ΕΜΠ ,όπου συνελήφθησαν 25 σύντροφοι/ισσες ,μεταξύ των οποίων 13 γενετικά άνδρες ,με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα .Η συγκεκριμένη κλήση αναφέρει ότι υπάρχει ταύτιση ανδρικού γενετικού υλικού μεταξύ κινητού αντικειμένου(άδειου μπουκαλιού) που βρέθηκε εντός της κατειλημμένης πρυτανείας, με κάποια χαρτιά με αίμα, που βρέθηκαν επί της οδού Σπύρου Τρικούπη 3 στα Εξάρχεια, μετά από επίθεση κατά δελτάδων με μολότοφ τις πρωινές ώρες της 7/12/2014.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παράδοξων και κατασκευασμένων κατασταλτικών κινήσεων. Το γεγονός ότι ο σύντροφος καλείται να δώσει DNA για γενετικό υλικό που βρέθηκε σε δύο μη παράνομα, κινητά αντικείμενα εκ των οποίων η συλλογή του άδειου μπουκαλιού πραγματοποιήθηκε κατά την προαναφερθείσα πλημμεληματικού τύπου σύλληψη, εγκαινιάζει μία νέα συνθήκη πολιτικών χαρτογραφήσεων. Ουσιαστικά οποιαδήποτε σύλληψη ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά και το είδος της, μπορεί να μετατραπεί σε καλοστημένη αφορμή για να επεκτείνουν οι μπάτσοι την βάση δεδομένων τους σχετικά με το DNA,ακόμα και με πενιχρές ενδείξεις.

Αυτή η αφηρημένη σύνδεση μεταξύ των δύο υποθέσεων, οξύνει τις υποψίες μας σχετικά με την εργαλειοποίηση της κλήσης καθαυτής ,σαν προθάλαμο μελλοντικών ενδεχόμενων κατασταλτικών μεθοδεύσεων. Το γεγονός ότι από τους 13 γενετικά άνδρες συλληφθέντες της πρυτανείας μέχρι τώρα έχει στοχοποιηθεί μόνο ο σύντροφος μας χωρίς να είναι ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά επιλογής του, έρχεται να ισχυροποιήσει την παραπάνω εκτίμηση.Γι’ αυτό το λόγο καλούμε και εμείς με την σειρά μας σε

Ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 5/9 16.00 κτίριο Α ΦΕΠΑ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Αναρχική Ομάδα ‘Ενέδρα’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *