Νοσηρότητες…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 05/03/2015
Υλικό άλλων ομάδων

 

syrmatoplegmata_roes

 

 

Όλα καλά, τα συρματοπλέγματα είναι στη θέση τους…


«Σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ανοίγουν αύριο όλα τα κέντρα κράτησης και αφήνονται όλοι οι παράνομοι μετανάστες ελεύθεροι, να κυκλοφορούν στα κέντρα των πόλεων. Επίσης, σύμφωνα με την εντολή της κυβέρνησης όποιος παράνομος μετανάστης πλέον έρχεται στη χώρα μας, δεν θα κρατείται και θα του δίνεται 6μηνη άδεια παραμονής! … Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών στη χώρα. Οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές και επιπλέον θα υπάρχουν και συνέπειες στη σχέση μας με την Ευρώπη. … Δυστυχώς, οι χειρότερες προβλέψεις μας επαληθεύονται. Τους καλούμε να ανατρέψουν αμέσως την ανεύθυνη αυτή απόφαση».
[δήλωση Αντώνη Σαμαρά]

 

«Σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει! … Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους! Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως».
[γραφείο τύπου της κυβέρνησης]

Ναι ευτυχώς, η κακοστημένη θεατρική παράσταση που έστησαν χθες τα επιτελεία της ΝΔ σε συνεργασία με ακροδεξιούς θύλακες στην ΕΛΑΣ δεν είχε το τέλος που οραματίζονταν οι εμπνευστές της. Πράγματι σήμερα μπορούμε όλοι να πάρουμε μια βαθιά ανάσα: τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι εδώ, οι μετανάστες μέσα, οι πόλεις καθαρές! Η νοσηρή φαντασία που θέλει την απελευθέρωση των μεταναστών, το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης και της παραχώρησης ενός στοιχειώδους καθεστώτος παραμονής έδωσε την θέση της στην υγιή κανονικότητα των συλλήψεων, των στερήσεων, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της απαξίωσης και του φόβου.

Το παιχνίδι με τις λέξεις της αριστερής κυβέρνησης που σκίζει τα ιμάτιά της για να φανεί ικανότερη από την ακροδεξιά στηνδιαφύλαξη του «αγαθού της νομιμότητας» και «της ασφάλειας των Ελλήνων» δεν είναι απλά κομμάτι μιας γνώριμης ιστορικά εμμονής της αριστεράς, ούτε μια τακτική υποχώρηση από τις «διακηρυγμένες θέσεις», αλλά μια σαφής επιβεβαίωση της «ποιοτικοποίησης» και της επέκτασης προς τα αριστερά, του κράτους έκτακτης ανάγκης.

ΥΓ Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι «νοσηροί» έγκλειστοι στήνουν την δική τους «κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση» με φόντο την υγιή κανονικότητα του 187Α, των φυλακών Γ’ τύπου, του κουκουλονόμου…
Περισσότερα εδώ: 123  

αναδημοσίευση από το site του Θερσίτη

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *