Σ. Βούλτεψη: Δίπλα στους τσιγγάνους μένουν… άνθρωποι!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 01/10/2014
Σχολιασμοί

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη ανέφερε σχετικά με το θέμα των Ρομά που ζουν στο Νομισματοκοπείο: “δίπλα στον καταυλισμό ζουν και άνθρωποι“. Και συνέχισε το ανθρωποειδές: “Αναστατώνεται όλη η περιοχή, δεν μπορούν να κοιμηθούν τη νύχτα” , τονίζοντας ότι είναι πρόβλημα ένας καταυλισμός σε κατοικημένη περιοχή και σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις στην πρώην αμερικανική βάση του Όρους Πατέρα, είναι “ανθρώπινες“.

Η συγκεκριμένη ακροδεξιά διακυβέρνηση έχει αμολύσει όσα ανθρωποειδή τού προσφέρονται για να κάνουν ασκήσεις ρατσισμού, μισανθρωπισμού και μικροψυχίας. Το δηλητήριο που χύνουν στην κοινωνία είναι μαύρο και πηχτό όπως η ματαιοδοξία τους. Ελπίζουμε να εξαφανιστούν το συντομότερο μέσα στον κουρνιαχτό που σηκώνει η φτήνια τους.

Αν η Βούλτεψη βρίσκει τις εγκαταστάσεις του τόπου εξορίας των τσιγγάνων.. ανθρώπινες, ας πάει εκείνη στο όρος Πατέρα να ζήσει στην ανθρωπινότητά τους. Εκείνο που είδε πάντως ένας σύντροφός μας που βρέθηκε χτες στο Νομισματοκοπείο είναι ότι οι γείτονές των τσιγγάνων μιλούσαν μια χαρά μαζί τους μέσα σε όλον αυτόν τον ρατσιστικό  βόρβορο  και… μπορεί να μην ήταν στο πλάι τους αλλά δεν έδειχναν ούτε ταλαιπωρημένοι από…. την αϋπνία ούτε ενάντιά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *