Τάση προς εμετό…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 16/09/2014
Σχολιασμοί

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το γραφείο τύπου της μαθητικής οργάνωσης της πολιτικής νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας εκδίδει την εξής ανακοίνωση:

Χτύπησε σήμερα σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονιά 2014- 2015. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς ελλείψεις, τόσο σε καθηγητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και σε βιβλία και υλικοτεχνική υποδομή.

Σε μία εποχή που η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, η διατήρηση της παρεχόμενης γνώσης προς τους μαθητές σε υψηλά επίπεδα αποτελεί στοίχημα, ώστε τα απολυτήρια της Βασικής Παιδείας να έχουν τόσο πρακτική αξία, όσο και ουσιαστική.

Ευχόμαστε η σχολική χρονιά να κυλήσει και να ολοκληρωθεί όπως ξεκίνησε, χωρίς προβλήματα και με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, θέτοντας σε προτεραιότητα πέρα και πάνω από όλα, την ομαλότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

cebdceb5cebfceb4ceb7cebccebfcebacf81ceb1cf84ceb7cf82-cf83cebacebfcf85cf80ceb9ceb4ceb9ceb11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *