η Γη κινείται…13

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 23/10/2013
Διεθνή Νέα

Βραζιλία, συνεχίζεται η απεργία των εκπαιδευτικών, διαδηλώσεις  και σφοδρές συγκρούσεις  με την αστυνομία

Χιλή ,οι φοιτητές διαδηλώνουν και συγκρούονται με την αστυνομία για την αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος

Καναδάς, κάτοικοι αντιστέκονται με οδοφράγματα και εμπρησμούς περιπολικών ενάντια στην έξωση από την γη τους, με πρόσχημα την ανάπλαση.

Ιταλία, Ρώμη, χιλιάδες στους δρόμους ενάντια στην λιτότητα.

Γαλλία ,Παρίσι, διαδηλώσεις μαθητών και συγκρούσεις με την αστυνομία ενάντια στην απέλαση παιδιών  μεταναστών και των οικογενειών τους.

Ρίο ντε Ζανέιρο , κινητοποίηση ενάντια στις εκτοπίσεις και το κλείσιμο σχολείων.

Κίνα ,συνεχίζονται οι διαδηλώσεις  και οι συγκρούσεις των πλημμυροπαθών ενάντια στην ανυπαρξία δομών του κράτους και την λιγοστή περίθαλψη που λαμβάνουν.

Πορτογαλία, χιλιάδες στους δρόμους ενάντια στην λιτότητα και στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων.

Σχόλια Ανάρτησης

  • ….και τα παλικαρια μαsεδω αγωνιζοντε με αιματηρεs περικοπεs και θυσιεs….o υφυπουργοs αναπτυξηs Νοτηs Μυταρακηs και ο Yπουργοs Κωσταs Χατζηδακηs σε συναντηση με κορυφαια στελεχοι του ΟΟΣΑ βαλανε ΡΕΦΕΝΕ απο 30 e για καφεδεs και βουτηματα…ο δε Νοτηs ξενυχτησε για τη συνταξη του τελευταιου νομου στον υπολογιστη με πιτσα και κοκα κολα….γιατι οι νομικεs συμβουλεs απο δικηγορικα γραφεια που χρησιμοποιουσαν παλιοτερα οι υπουργοι κοστιζαν γυρω στιs 150.000 ευρω….συγκινηθηκα τοσο πολυ που ειμαι ετοιμη να κλαψω….οχι καμαρι μου…κινεζικο να παραγγηλειs την επομενη φορα ειναι πιο υγιεινο μη μαs παθειs τιποτα …ποιοs θα ξενυχταει μετα για τη συνταξη αυτων των ΥΠΕΡΟΧΩΝ νομων…

  • σε ενα site ειδα μια πληροφορια οτι εναs γιατροs απο τη χαλκιδα κατεθεσε μηνυση στουs βουλευτεs που ειπαν ναι στο Δ.Ν.Τ. κατηγορωνταs τουs για εσχατη προδοσια σε βαροs του Ελληνικου λαου…η μηνυση εγινε δεκτη απο τον αριο παγο και δεν θαφτηκε…γνωριζει καποιοs κατι παραπανω…αληθευει…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *