Δυο λόγια για τα άθλια υποκείμενα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: 18/09/2013
Κινηματικά Νέα

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι γι’ αυτά που γράψαμε τα χαράματα εμφανίστηκε και η δήλωση του Κασιδιάρη: «Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου» υποστήριξε μεταξύ άλλων. Αλλά αρκεί κανείς να δει τα βίντεο που κυκλοφόρησαν μόλις χτες από την βουλή σχετικά με την Ισταμπούλ (οι μαλάκες οι χρυσαυγίτες ακόμη να καταλάβουν ότι η λέξη σημαίνει “εις την Πόλιν” και είναι ελληνικό δάνειο για την τούρκικη ονοματοδοσία) για να φανεί ποιά είναι τα υποκείμενα που δημιουργούν κλίμα πόλωσης αλλά και η ξεφτίλα αυτών των μισανθρώπων.

«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν” τόνισε για μια ακόμη φορά ο ανεκδιήγητος τραμπούκος. Ξέρουμε. Δεν θα πάμε μακριά τότε που φασίστες με μαχαίρια στα χέρια κυνηγούσαν μετανάστες μπροστά στις κάμερες και η ΧΑ… καταδίκαζε, ούτε όταν χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν διαδηλωτή μπροστά στις κάμερες αλλά και…στα ΜΑΤ. Μόνο τη φάτσα του Λαγού (του θλιβερού αυτού νταβατζή της νύχτας) να δει κανείς στο βίντεο που κυκλοφορεί την ώρα που δεσμεύεται να πετάξει έξω τους ΚΚουέδες από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα… καταλαβαίνει πόση σχέση έχει η ΧΑ με τα μαχαιρώματα και τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες αλλά και σε ό,τι κινείται… αριστερά της..Δεν πειράζει, όμως, και τώρα που ο δολοφόνος ομολόγησε ότι είναι μέλος της ΧΑ κάτι θα βρουν για να τα μπαλώσουν…

Αν προσέξουμε τί συνέβη χτες μετά τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη θα αντιληφθούμε και τις πολιτικές διαπλοκές. Υπάρχουν 4 άτομα κυκλωμένα από δεκάδες άλλα. Εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο κινούμενο αντίθετα στο ρεύμα, σταματάει. βγαίνει ένας τύπος γύρω στα 50 μαχαιρώνει με επαγγελματικό τρόπο τον Παύλο και αφήνει το μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο. Έρχεται η αστυνομία και τον συλλαμβάνει ενώ οι άλλοι εξαφανίζονται (…δεν θα σταθούμε τώρα στους 46 συλληφθέντες στην θεσσαλονίκη ως ακαριαία απάντηση της αστυνομίας σε επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΧΑ Θεσσαλονίκης). Αυτός ο 50άρης μόνον θρασύδειλος μπορεί να χαρακτηριστεί αφού όχι μόνο βγάζει μαχαίρι αλλά έχει και πλάτη για το “ανδραγάθημά” του δεκάδες ασπόνδυλα. Ένας θρασύδειλος λοιπόν δεν μπορεί να περάσει την κόκκινη γραμμή και… να πάρει μια ζωή αν δεν έχει κάλυψη για τις συνέπειες. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.

Και αφού εμείς είδαμε εδώ στο Αιγάλεω μόλις πριν λίγες μέρες τον χρυσαυγίτη αστυνομικό εκτός υπηρεσίας να καταγράφει τις πινακίδες μας και να… τραβάει πιστόλι, την επίθεση στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ στο Πέραμα από άτομα… που δεν έχουν σχέση με την ΧΑ (ασκήσεις παληκαροσύνης λέμε τώρα), ήρθε και το χτεσινοβραδυνό φονικό να διατυπώσει τις καινούργιες δυναμικές στο πολιτικό σκηνικό.Σήμερα, ο Κούλογλου σπεύδει να ζητήσει ψυχραιμία και ειρήνη διαστρεβλώνοντας όλη την μεταπολεμική ιστορία (“Η αριστερά απάντησε με το ίδιο νόμισμα, για να φτάσουμε στον εμφύλιο που πληρώνουμε ακόμα“) και το ΚΚΕ ζητάει ή να “γυρίσουμε την πλάτη στους φασίστες” (όποιος το κάνει κινδυνεύει δυο φορές) ή να τους… “απομονώσουμε” (ενώ θα μας μαχαιρώνουν)… Αστεία πράγματα.

Τους φασίστες τους κοιτάς κατευθείαν στα μάτια όπως κάνεις και με τα φίδια… παρακολουθώντας την παραμικρή κίνηση του κρύου τους δέρματος μέχρι να τους καταφέρεις το οριστικό και τελεσίδικο χτύπημα. Ο φασισμός, ομως, όπως έχουμε γράψει και σε άλλες αναρτήσεις μας, θέλει περισσότερη δουλειά.

*μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην δεξιά στήλη του σάιτ μας το βίντεο που αναρτήσαμε μόλις πριν δυό μέρες, στις 15 Σεπτέμβρη, με θέμα: “πώς αντιμετωπίζεις επίθεση με μαχαίρι”. Τραγικά (δι)αισθητήρια…

Σχόλια Ανάρτησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *